Saturday, January 29, 2011

mR.NinJa & Mrs.Cooper

jeng2..lmenye la x kunjung tiba msuk blog ni ye, aduhai, x berjiwa blogger tol, tap nk gak wat blog, sye pon x paham nape, smpaikn ini blog  dkategorikn "blog not found".hoho.apakh mksud sume ni..

papepon, sye msih trus menaip, sekadar melepaskn lelah dhati yg menyimpan byk bnda nk cite sbnrnye ^____________^

this entry talk about:

MR.NINJA & MRS COOPER

y ninja??

y cooper??

the only answer for that question is my heart..

hehe..dh ble stat wat novel ni, yg berjudul:

MR.NINJA & MRS COOPER (X Sure la laku ke x..hahahaa)
berangan kalah ahadiat akasha gitu..po nk buek,ilmu belom ckup ddada nk jadi penulis yg terbaik, mgkin terbaik utk diri sendiri,ngehh..hehehe=)

ninja???
nape mesti ninja??nape x pendekar ke wira ke pe ke??hehe, ninja terkenal dgn semangt keutuhannye melawan msuh dlm ape jua cr, pantas, efisyen, cekap, telti,seng cite TERBAEEEEEK la..^____^

aiyakkk..tgk ini ninja..yg kini mnjadi gamba profile sy kat FB,lalalala, sgt cumil lag bergaye gitu (jgn jeles bg yg berkenaan.hehe)

my ninja nila yg owes teman sye mse sye tgh kelam2 kabot, tgh sedey2, tgh sorg2, haiyoo miss my ninja T_______________T hope my ninja owes hepy2 like this pic below =)
ha, ni adik bradik ye gak, tap dsebbkn ye kaler PINK!!!! sye pilih ninja pnda jadi my profil pic,he3..

so..tutup cite ninja jap..y cooper??

emm..nape cooper ye,huhu, soklan tu kalo tgk muke dpan blog pon owg dh taw, coz mestilah sebb minta itu

MINI COOPER!!!

x taulah upaya ke x nk ade itu cek mini, sgt2 la murah kan, tap NOTHIN IMPOSSIBLE IN DIZ WORLD kan??

mne tahu dpt keje kat overc gitu,he3, berangan jeklah mimito ^_^

sempena dgn CNY ni, sye telah berangkat pulg ke rumah khamis yg lalu, n sehari lps tu trus dmam. Aduhai, x tahulah panahan ape an, ubi kemeli ke, mee ke, laksa ke, penin saye @_____@

tapi sgt dasat le, moge cpat sembuh ye bdn ku, hu3..cian mama, yg akk dmam, yg adk seleseme, huhu..

moge cuti CNY ni mengubat rinduku pada famili ku dsini ^____^

HAPPY HOLIDEY TO OLL MY FRENNZZ ^________^


2 comments:

me_yana said...

iskk..punye la ramai kawan dia,,ninja tu jugak yg dia rindu..isk.. =p

aimie amalina said...

kiikii..nk wat cm mne..tu yg paling best nk kene rindu dgn aku..hahaha...

ye2..misss u too darling..hahaha..