Saturday, February 25, 2017

Let's start again

Bismillahirrahmanirrahim w.b.t



Selepas entah ke berapa ribuan kali menaip dan padam, menaip dan padam, akhirnya seorang mama nekad untuk menulis kembali. (inshaAllah, moga ada kekuatan untuk istiqomah untuk itu, hihi)

Salam perkenalan kembali kawan sekalian ;)


Bermula coretan di blog ini seawal 2012 (kalau tidak salah la).Sangat super active, dan akhirnya semakin layu dan hampir lenyap. Ya, hampir ya, hampir sahaja. Mujur terdetik di hati untuk kembali mencoret sepatah dua kata sebagai suatu pemangkin untuk dijadikan kembali hobi yang sudah lama menghilang itu (pun tak tau hilang pi mana haih -.- )


Sekarang, cik aimie amalina, sudah pun menjadi Puan kepada Mohammad Naim dan menjadi mama kepada seorang Nur Iman Annisa'.

Alhamdulillah. 

Tarik nafas jap.. huuuuuuuuuu...


Penat tau. Haha.. Penat, suka, menangis, meraung, kecewa, dan dah macam rojak pasemboq penang dah segala bentuk perasaan untuk sampai ke tahap ini.

Tapii....


Tapi, alhamdulillah, Allah S.W.T masih memberi sedikit peluang dan kudrat untuk terus berjalan di dunia ini di samping insan-insan, sahabat-sahabat yang tercinta (cewaaahh tapi like seriously, i'm really mean it ;)  )

InshaAllah, lepas ni, teratak usang kerana lily saya ini, akan saya cuba meriahkan lagi dengan pengalaman isi hidup ini untuk diabadikan menjadi tatapan si iman chan bila besar nanti.

InshaAllah :)




P/s : Rindu pulak zaman nikah, share sikit la :)

8 comments:

Nurul Syafiqa said...

So sweet dear :) writing sometimes can mend your heart

Cik Sara said...

jom aktif semula berblog! hehehe

Vanshanu Raj said...

combine facebook cover profile picture
prevent your smartphone from being hacked
Telegram messenger
ICMP Echo Requests

Dewi Aja said...

Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Akina Scarves said...

Salam ziarah, Jemput singgah ke blog saya akinascarves.blogspot.my untuk menambah koleksi tudung/hijab anda :)

Lovely Girl said...

Book Jio phone
Jio 4g phone
Jio 4g phone feature
Online Exams, SSC Previous Year Paper, SSC CPO exam Onlipne, IBPS EXam online, IAS Previous Paper, NEET Previous Paper, AIIMS Previous Paper, AIPVT Preious Year Paper, SBI Clerical online Exam, Delhi Police exam Paper

john wick said...

Microsoft office has a different version, and the entire version has the different setup file. Some of the version is Office 2013, Office 2016 and Office 365 etc. Go to www.office.com/setup and redeem your key. Office Com Setup is one of the most popular productivity programs around. If you have your product key handy, you don't even need a disc to start installing Office just visit office setup help. Norton is one of the most reliable antivirus providers in the market to download visit www.norton.com/setup. There are multiple manufacturers making printers for home and office use with varied range as printer series per the need and affordability of different customers. Printer Tech Support. It has become one of the most useful computer hardware devices that allow people to convert computer generated typescript into a physical printed document.

linda kamarudin said...

sama la baru nak aktif balik harap sudi lawat blog saya https://lynd23.blogspot.my/