Monday, February 14, 2011

cm mne nak buat ni @_@

pembuka entri :: jeng3


as salammm..

ha.mcm mna nk buat ni? hehe, tajuk entri hari ini..adoii, x taula la cek nk habaq lagu mana aih, susah utk d explain kan, ayayaya, penin2.

ni sume gare2


INSOMNIA+suke STUDY PEPAGI

ayoo, masalh juga ini walau yg kedua itu nampak positif. study pepagi ye, alahai, mcm la kuat benar study, hehe, tapi kalo nak exam mesti study la (ha, itulah mentaliti student skrg, study utk exam, ayo!!!)

dari zaman saya form1-masuk U, final semester ni, sy la og yg paling kuat berjaga antara mereka2 shbt handai sy, sy pun x faham mengapa, kenapa ia jadi sebegitu rupa, he3 ^_^

nak buat mcm mana, dh time pepagi ni jek otak mcm seronok je nak laju, x yah nk upgrade2 RAM, hahaha, (sesungguhnye ciptaan Allah itu tiada bandingan nya, alhamdulillah ^_^  ). 
makanya, hari ini, setelah makan, membolatkn puyot yg dh bolat, upsss, tetido pas solat, sy bgun pada jam 1242am, tgk2 dah pagi rupanya, alahai, mncpai cek Nokia, ade MASAJ!!!!

cian die, mncri2 sy x jumpe, sowiiiiiieeeeee ye awak T_____T. x sempat nk bg taw, dh kiuuukkk..he3
udahnye, beginilah, x tahulah cr stdy ni berkesan ke x, tapi inilah yg sy mampu buat setakat ini,
siap beli aromaterapi segala, apple blossom gitu, tapi still 



INSOMNIA!!!!!
  ha, ni sy jumpe dlm web (Google) hehe, x ade keje kan, x boleh titon kan, so ape lag, menggodek2 cek google la, aigooo, symptom2 insomnia::


tanx blogger uplod dis 

  1. susah nak tido::::: itu dah mcm sgt2 betol dah tu, he3
  2. tido terganggu::::::  ganggu ke??x ganggu pon x boleh tido gak, cenggane tu??
  3. bgn awal sgt:::::: yela, bgun sbuh kan,org lain bgun gak, tap x sume jadi insomnia pon, he3
  4. tido kurg::::: kurg ke?x pasti, he3..
  5. tahap tido:::: mang x memuaskn la...
so, kesimpulan yg dpt dbuat disini, sememangnye, sy mang ade,


INSOMNIa!!!!!!!!!!
ha..amik kau, hehehe, mang geram, tapi x tahu mahu buat mcm mne lagi, layan jela huhuhu..
gunekan mase ini utk


ASSIGNMENT+FYP+STUDY MATI2

hahaha, gempak jek kan. adoii, arapnye mcm tula, (tap sempat lg berpesbuk+blogging,hahaha,) x tahu cm mne lagi mahu buat ini, 

jam dh 5:16am, ikot kat lappy nila, mate segaq bugaq aih.he3.papepon, hope fully tomorow will mushi2 better that today

insyaAllah

~ ~ ~ nunyte2 olllllsss ~ ~ ~

mcm sy plak, hahaha, layannn




p/s: ninjaaa..nnti sy kejot ye jap lagi, memandgkn mate sy sgt segaq, hehe =)

2 comments:

Mutiara Bernilai said...

salam adik..

waaa.,akak pernah kne imsomnia..xleh tdo berhari2.. :'( .. tp alhamdulillah, skang dah ok.. :)
jg ksihatan okeis!!

syg slalu~

aimie amalina said...

wasslam kak..

ayo..akak..cm ne nk cure mende alah ni..mkin byk koje..mkin x leh tdo..uhuhu..ayo..moge cpt la sembuh...hehe..

baekk kak..akak juga..

syg slalu akak sy..=)