Thursday, October 11, 2012

..dulu...sekarang..dan....

Bismillahirrahmanirrahimm...



Hoooolaaa! ;)

Aiyaaaakkk~ berpeluh-peluh sambil kesat dahi yang tak berapa nak sempit dan tak berapa nak luas, mengenangkan belog yang agak lama dipapaikan akibat daripada ke addict an terhadap GAME!!

huwaaaa....!!!!!!

Ini tidak boleh diterima akal kerana saya bukanlah seorang penggemor game, terutama game2 dalam komputer nihhhhh tapiiii....

Hakhak, beberapa hari yang lalu, jari jemari ku yang demok demok telah ligat dan hebat mule mengklik2 mouse sambil mata ke arah permainan kaler2 pul di FB. Yeee.. di FB ye..hahahaha..

Aimie Amalina binti Azman, mengisyhtiharkan, dia sudah mulai suka main game! Sampai beberapa kawan rapat, mulai tanya, "aimie???? aimie main game??? ape kesss?" ~

Hakhak, yeahhhh, itulah saya...hahaha..
Tetibe saya rasa, saya perlu main game sekali sekala. Yeee, ingat ye aimir, sekali sekala ye, bukan berkala2, hakhak~

Bila umoq makin nak meningkat dalam beberapa hari lagi, makin manyak pulak perkara yang tak pernah di buat atau dengan lebih tepat nye..

DULU:
"aku tak naklah main ni.."
"aku tak minat semua ni.."
"errr. tak pelah kome la pegi dulu.."

SEKARANG:
" haaa..naknak!!!.."
"wehhhh, cepatla, aku nak join jugakk.."
"bile eh..aku tak sabar dah ni.."

hahaha, kenapalah diriku sebegini rupa.. Ade sesape boleh jawab tak?kekeke..Tetibe rasa dah lame tak berpuisi/ tak bermadah/ tak bercerpen kan?

Kak ngah jeklah jugak yang tegar, sesuai la dengan belog dia..kekeke.. Sape dah pi tengok belog dia, kalerrr pooll~ ai like! Jom kita pi lawat ;))


3 comments:

Kakzakie said...

Aduhai dah macam anak kakak dah main game kat FB.. tak apa mimi masih kecik kan (hihi.... kecik sebab belum kawin)

nurun nasuha said...

saya singgah sini and follow u :)

mr.ninja ^____^ said...

hakhak...dh tiruk saye men game..kikiki