Monday, October 1, 2012

rutin weekday~

Bismillahirrahmanirrahimm..




Camat petang kome!
petang la kan, sebab belom nak say nuunite lagi, hakhak.. Pada hari ini, saya ingin menceritakan rutin seharian saya ;)

6.00am : Bangun, solat dan menyiapkan diri kott.. emmm..kiki :p
8.00am : Bergerak dan bergerak ke opis
8.15am : Sampai opis.. Awww.. dekat kan?heeee, syukur ;)
8.30am : Start menyerabotkan diri di depan cek Sammy (baca : laptop)
1.00pm : Rehat- makan- mungkin jugak ngulor ke JJ kejap,hak2 - mungkin jugak titon ;p
2.00pm : Sekali lagi mengusaikan keserabutan di depan cek Sammy
5.30pm : alamak! dah habis waktu keje, tapi jangan mimpi lah nak balik awai =.=
6.30pm : Ni waktu paling awal akan balik, PALING AWAL ye, paling lambat pukoi 3am pong 
              ade =.-
7.00pm : kalau keluar opis pukoi 6.30pm la..kalau ye..hehe, campur jem2 mentega segala, 
              pukoi 7 sampai dah umah ;)
8.00pm : heeeee....siapkan diri 
             1) mandi + solat + .....
             2) kalau ade "keje sekolah", bukak cek Sammy sambil pikir esok nak lunch ape. 
                  hakhak...
             3) Siapkan2 barang untuk masak, untuk bawak bekal esok, dan memasak la, sambil 
                 buat keje sekolah yang manyak tu..hukhuk...
             4) Tengoklah tibi kalau sempat, tak pon hanya Tibi yang tengok saya, hakhak..

11.00pm : Get ready to "dreamland" ~ ;)

huwaa..ajen pulak nak kongsi rutin harian saya, selama 7 bulan ini..hee. 7 bulan dah saya keje?hee..alhamdulillah ;)

Seronok jugak,melihat  mak ayah dapat rasa hasil 7 bulan tu.. alhamdulillah.. =)
Weekend? Next entri, hooyeahhh~nuunite!



4 comments:

Lia Irdelia said...

masyukkk.... :)
belanja2... heee...

syakey said...

7bulan dah sis? rasa mcm bru lg sis potpet pasal keje bru XD

hihi. rutin yg pack sebenarnya lg bagusss. sbb bla free, mula la laghaa aje. kalau pack, terasa bermanfaat je seharian penuh. best :')

ismail naim abdullah said...

mAse bile update blog x bgtau pon

maszull said...

assalamualaikum mimi...sekejap jer kan mimi dah bekerja moga semakin maju yer...:)