Monday, May 28, 2012

tawen-tawen Lagikkk ~

Bismillahirrahmanirrahim..





terima kasih akmal, atas gambo ini! ;)

Perginya ke PD tak delah berjimba beno, tapi ade la seket2, keke.. Lebih kepada memenuhi tuntutan lain, apooo laeeeiihhh, kenduri kawen la kan?kekke..

Tahniah dan tahniah, kepada classsmate ku, Hafizul, yang dah selamat jadi suami dan bakal ayah dah ha, heeeeee.. ;)

Asssebenonyeeee kenduri tu bukan kat PD pong.haha. Kenduri nye kat Rembau. Dek kerana dah lame tak jumpe dengan memeber sekelas lepas konvo ari tuh, maka dipanjangkan sedikit langkah ke PD ;)

Maka, jadilah percutian 2 hari semalam.Ngeee. Menyelam sambil telan air.haha. Walau pun, tak ramai yang boleh berkumpul bersama, tapi oklah, dapat jumpe sebahagian dari classmate. Almaklum la, pakat sume bekerjaya, pakat sume ada hal sendiri. Mana yang bole berkumpul, joinn aje, termasuklah saya :p

DUlu cite pasal belajo la, lab la, gosip2 lecturer la, FYP @ PSM la..Lepaihh tu cite Musim konvo pulakkkk..DOk tak lame dok cite pasal hal keje masing2 or yang further study pulokkk..Ni ondaway bercite kawen-kawen pulak..
Lepas tu? Ha, kome tawulah kan...hahaha..

Lepas sorang-sorang kawen..Heee.. Semoga bahagia selamanya.. Aminn ;)



p.s: Gambo kat PD? nantilah geng...Jadik modal entri lain..hahaha :p Selamat hari senin!
































14 comments:

Anonymous said...

uit....
best2..hehe..sampai kul 2 sungguh ke korg? tgok gmbr pun bleh terindu yg amat neh..hee..cpt2 kawen mie.nk attend majlis ko jgk ni...-KIU-

nuyui a.k.a miss YUI said...

skg knyg mkn ns mnyk..hihi.

Iffah Afeefah said...

haha snok g tgk org kawen kak

opahnye bile

Cik Yatt said...

dh lama tak mkn nsi minyk..huhu

Norlida Ramli said...

cik mimito kita bila pulak ni?
nnt jgn lupe jemput tau!hehe

cpt2 tau update gambo kt PD!
nk tgk!hehe

maszull said...

assalamualaikum mimi....selamat pengantin baru buat kawan mimi yer....:)

Kakzakie said...

Kalau yg dah ready kawen tu mesti dah siap sedia. Bagusnya boleh syer bayar hutang PTPTN...

delarocha said...

musim kawen ni

Ezy Chiaki said...

sana sini org kawen.. haha

Ainn Hazwany said...

tak sabar pulak nak kahwin. Hehehe :p

cikji said...

sekarang dah start musim gulai kawah n air sirap.makan berpada2 dear,jgn sampai berat nek hihi

syarifahsidrus said...

tu gambar pengantin ke? macam budak2 je lagi. hihi :D

SoLy SoLicious said...

cik aimi bile lg? hihi

ctk said...

besnyer dpt jupe kawan2 lme...nampk muda je....nk kwen jugk...heheh