Wednesday, April 25, 2012

kita Minum DuLuuuu

Bismillahirrahmanirrahim..






hooooyeeeaahh!
kita minummmmm doluuu =.<



Selamat pagi, salam dan salam sejahtera buat semua hendaknya!

Huuu...semalam tak hupdate pong kan?huuu..Sampai umah pong dah pukoi 930 malam, makanya, tidak lagi bercengkarama dengan si Lily ini..huuu.. Nanti mimi reply back alllll the comments okeh? =)

Pagi-pagi bangun pagi,
Senyum itu penyeri diri.

Bangun pagi mandi sendiri,
Jangan pernah kesal akan diri.

Lepas mandi menyiapkan diri,
Itulah rencananya hamba yang berdiri.

Menyiapkan diri untuk berlari,
Tabah dan bersemangat melalui onak dan duri..



Lalalalala~ berpantun pulak daaaahhhh..keke. Sebab no idea sangat nak taip ape, sebab banyak keje kene selesaikan ari ni..

1. Mini thesis (proposal earthing system)
2. Cable arrangement (LCCT)
3. makan2 (hahahahhaahhaa, masuk jugak dalam jadual..hahah)
4. Solat (ini harusss la, 5 times per day)
5. Follow up, kasi kejar itu supplier yang ketegaq sangat tak mau bagi quotation..gagaga.
6. Edisi surat menyurat..



HOwaaaaa.. wokeh bebeh, jumpe lagi! =.<



14 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

nescafe ke tu? takpon apa ea.. nmpk sedap aje tu..hihi.

sis92 said...

salam
semoga tenang menghadap tugas2 hihi

errk nak pantun tak reti pulak

oklah, jaga kesihatan sekian.

kura said...

wah. wah. selamat bekerjaa yawww. hehehh

Kakzakie said...

Tak apa minggu ini kita boleh senyum sebab ada $$$$ masuk sebagai ganjaran sebulan mengerah minda dan tenaga...:)

Prettywrite said...

sedapnya white coffee ke apa tu?hehe..selamat bekerja mimie..:)

Asyikin said...

Yeay, baru ada masa komen ! Syok kan banyak kerja, ala-ala orng berkerjaya sikit. Hew hew hew

Rapunzeel Cikilolo said...

lebih kurang same la keje kite cik lily hari ni :)

maszull said...

assalamualaikum mimi....minum dulu ye pastu sambung keje balik...:)

[sutera kasih] said...

cayala dek..blh ni jd IR nnti :)

Bonda_Haziq said...

boleh pulak list kan senarai keje kat blog ye..hihi sy pun kene buat gini lah..xde la miss sebab ade kengkawan blogger tlg ingatkan..hehe

Cik Pulau said...

nescafe?? white coffee?? cappucino?? which one.. huuu~

naim said...

rilek dulu.. hehe

jom baca:
http://pemudattbc.blogspot.com/2012/04/ptptn-bagaimana-hujah-anda-wahai.html

izatty fatihah said...

amboi, pantun bagai hehe ;p bestnyee keje! waa tak sabar nak keje :)

cik najihah said...

menyelerakan air tu