Sunday, April 22, 2012

selamat hari lahir yang ke 2 tahun!

Bismillahirrahmanirrahim..







selamat hari lahir!
selamat hari lahir!
selamat hari lahir kepada "kerana Lily"
selamat hari lahir!


Sile bace ayat di atas dengan nada lagu "selamat hari lahir " ye...

Alhamdulillah..
Alhamdulillah..
Alhamdulillah..


Dah 2 taon saya jadi Blogger ye. Dengan bermulakan blogger syok sendiri, sehingga la sekarang (harapnye tidak ade lagi syok sendiri,kekeke), dan sehingga kan mengenali ramai kawan baru, keluarga blogger baru.. weeeee.. segalanya indah!

Cukup indah..

Tanpa dunia blogger, mungkin kurang satu rencah hidup saya..keke..

Terima kasih Tuhanku..
Terima kasih menemukan aku dengan sahabat2 baru yang molek2, cun2, ensem2 belaka ;)
Terima kasih hadirkan aku dengan manusia yang tidak lokek dengan ilmu..
Terima kasih kerana melahirkan perasaan bahagia dengan melihat angka "2 years" itu..

Puas.. Ase puas sangat bila dapat melihat sesuatu yang diusahakan pada awalnya "0" dan kini mule beranjak menjadi "0.1".. heeeee ;)

Walau saya bukanlah blogger ganteng lagi mantop, tapi saya bersyukur kerana ada kamu semua! sayang kamu semuaaaa! =))


20 comments:

Harith Iskandar said...

Happy Birthday Bloger Lily
bkn slalu mau syiok sendiri kan kan :p

syakey said...

mendoakan semoga owner blog ni di ilhamkan dengan entri-entri menarik yang boleh di ambil sbg teladan, pengajaran juga ilmu yang baik baik ^^

Iffah Afeefah said...

Syggg opah jugakkk

aizuddin said...

lebih kurang sama la umoq blog kita =)

hassy chan said...

selamat hri lahir kerana lily~ hehehehe

cik najihah said...

happy birthday! hihih

kura said...

wahh. dah dua tahunnn!
blog kura baru setahun 3 bulan. heheh

Ini Kisah Tia said...

wahh .. dah lama jadi blogger rupanya :)

onie said...

ada kek dak?ekekekeke

biela bell said...

happy bday~~ ;)

si kiut lavender said...

selamat hari blogger lily..hihihi

dah dua tahun dah yerk...eheks

::CIK LYNN:: said...

waa..dh 2tahun ya...happy blogging!! =)

Lea Isnawi said...

wah wahhhh dh 2 tahun dh ye

keep in blogging k dear

muah!

nuyui a.k.a miss YUI said...

2 thn..lama dah tu kembor..

Bulan Syurga Firdausi said...

da besar da kalau baby kn heeee tahniah :) smga terus beri manfaat ;)

Prettywrite said...

selamat ulangtahun baby..dah 2 tahun dah..dah boleh lari laju2 dah ni 'kerana lily' :)

[sutera kasih] said...

happy birthday blog aimie :)


keep blogging ya dek !

SoLy SoLicious said...

perghh~ da 2 taun pun ha blog mimie ye ^^ congratess

mas saari said...

happy birthday kerana lily..
moga terus berkembang mekar!

Hanie Dew said...

happy borthday to kerana lily.

ape bende yang 0.1 turned to 1?