Tuesday, May 3, 2011

i Love U so much

bismillahirrahmanirrahim.....


sesungguhnya saya memang sudah mula suka utk menaip di blog ini ye *ha3, baru nak tanam semangat  suka menaip di blog*

ha3, ni bukan ape, kes tak tahu dah nak buat ape *padahal, asenye mcm byk nak kene buat*, tula pasalnye, kalo on9, nak tahu ape yg selalu di on9 kan:

1)email ( mr.gmail saye, aimieamalina@gmail.com)
2) facebooking (walau dh agak boring, tapi masih jugak buka, ai, x paham gak sebenarnye)
3) nila, yg saya sedang dok tuptaptuptap ni, my PELANGI ANAKANDA


tapi sebenarnye bukn ni topik utama saya...ha3, suke out of coverage kan, ish2,my topic:

 I love U..

,,,

......
,,,,,,,
........
,,,,,



" moving CLOCK" = alarm bergerak


semenjak berada d alam universiti ni, saya slalu dapat moving clock ni utk:

1) kejut subuh
2)kejut sahur
3) kejut bangun study
4) mkn ubat time


dan byk lagi la, bersyukur ke hadrat Ilahi, kerana kewujudan moving clock ni, membuatkan saya lebih prihatin dan ALERT dgn perkara2 yg wajib dilaksanakan.

kekadang risau gak, nanti kalo dh abis mengaji kat U ni, adakah masih moving clock utk saya?

emm, so, nak x nak, saya mesti buat sesuatu sekiranya moving clock ni, tidak lagi sudi memberikan khidmat murninya utk mengejut saya kan ^_____^

x lama lagi nak asar dah, hehe, x pe, moving clock saya ni ALERT sgt dgn waktu2 genting ni,
MIMI< SILA CONTOHI SIKAP MOVING CLOCK>

jgn buang masa, teruskan usaha, pastu berjaya selamanya *upsss..ada kaitan ke* Ha3, x de kaitan pun, anggapla ia suatu peringatan agak tidak lalai dllm mengendalikan jumlah masa= 24 jam sehari, tiap2 hari dan selamanya, insyaAllah.

okeh, nnti cek mimi sambung berceloteh lagi ye =)



p/s: i love u so much "moving clock"


2 comments:

Anonymous said...

watever u do,wherever u r,i owes b your moving clock..even the time stop,your moving clock still moving..no reason for me to stop being your moving clock..as long as i live,i willing to serve u..dun wori honey,u never lost your moving clock..^___^

aimie amalina said...

waa...glad to hear that, yeee, i hope my moving clock owes be my side every time, every day, every where, =) i love my moving clock so much!!!!!