Sunday, March 25, 2012

(25 March 2012) - small gathering time

Bismillahirrahmanirrahim..



tak de ape nak cite
tapi tepaksa cite
hahahahahhaha
.



.
.
.
 okeh, staright to the point!


Gambar muke takde sebab kami berdua pemalu. Berdua? yelah, tak kan sorang nak makan dua kek, malu la, dah la demok, dabel demok.kekeke.. Tapi saje nak mention tu tangan saya yang buat peace tu wakil saya lah!keke



Satu untuk opah(ehemm, tu nama manje saya untuk keluarga blogger saya..kekek) dan satu untuk kak ngah (my cucu), hehehe.. Comei tak? Tengah syok2 makan menikmati kek, tetibe datang seorang yang kurang sempurna pancainderanye, lalu cucus telah membeli dan menghadiahkan seketol keychain ni kat saya..keke..


Heee..

Ape ni? mesti blurr kan?keke. Takde ape. Perjumpaan yang tidak dirancang. Bangun pagi, tetibe set date, terus jumpe, beberapa orang blogger yang dah lama saya kenali,lama ke? keke.. Lamelah jugak kot, start taon lepas, dan alhamdulillah, baru hari  ni dapat jumpe.heee..

Sapeee? heee.. sile lawat dua blogger hot ni... DIA dan DIA.. heee.. So, lepas ni, sape pulak nak jumpe den? Jommm ahhh kite detim2..hahah :p

Yang pasti terlalu banyak input yang disembangkan sampai terlope ambil gambor bertiga.keke. Dari start hal2 privasiiii..upsss, sampai la ke hal engineering..keke..Indahnye bersahabat. Kome2, saya bangga bersahabat dengan kome! ;)

KOme2 yang lain pong mimi berbangga jugak dapat kawan2 dengan kome, sebab tanpa kome, sapelah saya, si Lily yang tak pandai nak kurus2..hahaha :p





28 comments:

Cik tikah said...

bestnya g datim datim :P

syakey said...

muka bertuka cake pon boleyyy. jumpa membe lama letteww ;D

Ezad Skytech said...

hee...best la mimi dpt buat mini gathering dgn blogger...hee~

> berborak sampai tak sempat nak bergambar bertiga ye...:D

Lia Irdelia said...

kek itu nampak sgt sedap.. heheee

kura said...

jom jomm. nak jumpa kak lily jugaaa. hehhe

Rapunzel Cikilolo said...

huhuhu. excited. enjoy je bunyinye :)

nia ryani said...

like that cake..hee :)

.........cP~ said...

Salam.

Bestnya dia, ye? Buat, masa ni belum merancang nak tonjolkan diri lagi. Kihkih.. Tunggu dah berduit nanti kot. Sekarang pokai.. Xleh gather2...hakhak

nuyui a.k.a miss YUI said...

bila nk jumpa lak ni kembor..beshnya dia ea..

mas saari said...

bila nak dating ngan akak...hehehee

maszull said...

assalamualaikum mimi...suka nyer berdating sesama blogger yer...bila nak mai jb lg...:)

Lea Isnawi said...

bila kite nak datim lak ni

abghani said...

sedapnya cake..ilike

HARITH ISKANDAR said...

wahhh dating xajak orang.xbest nih.

kek tu sedap tu.bleh pos tak?ehe :)

Juliet_iRa~" said...

wahh dating ea..ngeee

nsb baik bertiga.igt bdua td..he..SR la tu..;p

pss : haha ira buat org pnya la tart tu..ada org tempah..hee :D

ShahzCudin said...

best mkn2 kek ngn member..seronok..lg best klo kek tu member yg blnja

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

untonglaaaaa :P

Iffah Afeefah said...

Haha spe la cucu tu kan

simpan tau opah

cm comei plak pakai tu

msredcheesecake said...

Bila kita nak together gether plak? Nak makan kek gak...hhee...

Man said...

sedapnya kek tu..terliur da ni..haha

Cikgu Ma said...

nampak sedap kek tu..tp i bukan penggemar kek..hehe

khairunnisa ♥ said...

jom jumpa :)

fRaMe+LenSeS said...

untunglahhhh depa leh jejumpe. :P

Bulan Syurga Firdausi said...

best nye..dpt mkn kek lg hehehe

Miszyuyu said...

Nice entry!

Hai , my dear followers.. Yuyuk ada buat GA utk meraikan followers tersayang.. jom join <3 http://yuyukstandalone.blogspot.com/2012/03/yuyuk-1st-giveaway-sticky-post.html

Anak naga said...

jom visit my blog galaksibloggger.blogspot.com

izatty fatihah said...

mcm sedap je kek tu. nak jgk! hehe :D
bestla cik mimi boleh detim2 :)

ctk said...

wah...bila la kite dpt jupe,..hehehe