Thursday, March 8, 2012

almost 12hours

Bismillahirrahmanirrahim..






8.30am-8.30pm
campur tolak semua..
11.00pm baru selesai~
ngeeeee



Ngeeee..nilah gamaknye rutin owang koje kat bando eh?hehehe. Termasuklah cek mimi..Pegi keje pagi2.. Tarikh pon dah nak masuk hari esok, baru jumpa pintu rumah balik.gagaga..

Nak tak nak, biasakan lah diri kan. Tak pe, alah bisa tegal biasa. Bak kata ayah, muda lagi kan, mesti tenaga banyak. Kalau dah biasa keje kuat, lama, badan dah tahan, apa2 jadi pon, kita akan dapat handle..ngeee..mudah-mudahan macam tulah..InsyaAllah ;)


Papepun, terlalu banyak dah perubahan yang dapat dirasakan dari sehari ke sehari.. Moga perubahan tu perubahan yang baik la kan?heee..hopefully too..InsyaAllah. Kita memang takkan dapat lari berubah. Berubah dengan sedar mahupun tanpa sedar. 

Makanyaaa...

Tugas kita hendaklah sentiasa mengawasi perubahan kita tu kearah jalan yang lurusssss ke atau sebaliknya. Better cegah sebelom terlambat kalau kita sedo, kita dah agak2 berubah ke arah yang dotdotdot kan..heeee..

Sommm titon..Nampaknye...belog semakin lame semakin dihausi dengan kasih sayang dari tuannya..huuu..

Nuunite kome!




12 comments:

FasiHaH SupiaN said...

xpe..biasalah tu....kak aimie..

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

mengikut jadual, khamis adalah hari paling pack jadual kelas zuan :(

kura said...

mcm tak best je keje.. hehhe

nuyui a.k.a miss YUI said...

nanti biasala kan..

p/s: rindunya kemborrr..

Lea Isnawi said...

wahhhhh dh start keje ker?

jeles!

ShahzCudin said...

lama btul kje..
selamat bekerja..

Munnafendy said...

btul lah tu..alah bisa tegal biasa =)

Kaca Lensa said...

da dpt umah sewa ke mie? lme na ak xbkk blog ang.. =)

Wanie said...

adat keje kan mimito..huhu..ni pn baru sempat nk berblog..

mas saari said...

biasalah bila dah keje.. akak ni dah 10 tahun camtu je, selalu tak cukup masa!

AININ SURAYA said...

tak tensi ke cengini awakkk ?? =.=

ctk said...

OT ke ape...huhuhu