Saturday, February 4, 2012

perangggg!!!!!

Bismillahirrahmanirrahim..





woooooo!! wooooo!!!~~
sebelom tu
kang jadi kes lain pulak
kekekee..

ni bukan nak lancar perang kat malaysia ke kat mane2 negara ye..
heeee..



ini...








perang di dewan peperiksaan!
kikiki...
doakan kami,
agar..
 dipermudahkan tangan kami menulis..
dipermudahkan otak mengerah senjata maklumat dunia..
dipermudahkan hati agar setenang lautan bayu pasifik..
dipermudahkan agar keluar dari dewan periksa dengan senyuman paling manisssss..
insyaAllah..;)




p.s: pehh..dalam tenet selo pon boleh buat otopublishh..kakaa..okeh, time ni mimi tengah peluh2 jawab soklan ni ;P

p.s.s : sekali lagi, entah bape kali, mimi masih gagal melawat kome, huuu..maaf ye, doakan mimi cepat dpata keje, cepat la mimi menrempat kat belog korang..huuu..maaf sesangat taw =.=

p.s.s.s: errrr...doakan kami eh! =.<


19 comments:

Asyikin said...

Good luck Mimi ^_^

Ezad Skytech said...

all the best ye mimito..:D hee~

Gen2Merah said...

semnoga berjaya mimi..... godd luck ye..

Cik Asma BLuppy said...

gud luck!

Cik Sara said...

Exam apa pula ni adik kayu? By the way, all the best!

Munnafendy said...

ingat perang ape la tadi? goodluck k?

fRaMe+LenSeS said...

amin2. nadh doakan kamu berjaya hendaknya. amin2. :D

Iffah Afeefah said...

opahh apekah

apekah

tatau pape ni

knp kami?

nway best of luck

kak ngh tau opah ley wat

Kaca Lensa said...

wowla!! nape 'kami' adk kayu..? hehe... wish u the best mie!! (wlwpon xtau ang amek exam pe..) =)

maszull said...

assalamualaikum mimi...wah periksa apa plak ni apa2 pun mama doakn yg terbaik buat mimi...:)

farah hanim said...

bitaufiq wannajahh
semoga berjaya :D

mas saari said...

good luck mimi!

Chegu said...

Amik exam spa tuj pgawai kastam ke? Gud luck e

ShahzCudin said...

semoga berjaya!

Anyyss Shuhaimi said...

ganbatte ne! :)

EyqaLuvender said...

gudlark mimi syg!!!
isi bullet senapang bnyk2 k...=p

..cik gugu.. said...

wish u luck mimi ~

Lia Irdelia said...

saya tau exam apa..
ehhehehhe...

hope yg terbaik buat kamu.. :)

msredcheesecake said...

Good luck... Kcang je ni... Hhgeee