Sunday, July 24, 2011

lessOn 30

BIsmillahirrahmanirrahim..

moning sunday!
hehehee..
wah..pepagi dah nak membebel kan..kikiki
uuuuuu..
siang ahad ni x dapat nak update manyak sebab nak g mensopinkn diri dengan rm200 voucher parkson tu..hehehe
tgk jelah..apa yang capai di tangan makanya beli la nanti..hehee..
papepon sempat nak share sum lesson yep2:



okeh, 3 mende ni amalan kebaikan yang WAJIB ye..bukan sunat ke makruh ke..WAJIB dibuat oleh kite sume eyh:

1) solat 5 waktu
2) berbakti, menghormati menyanyangi kedua ibu bapa
3) berjuangla dengan Fisabilillah


orite! weekend2 gak tapi hati2 ye..!

=.<







5 comments:

syarifahsidrus said...

shopping ada voucher.ohoho..best2

aimie amalina said...

@ syarifahsidrus:
hehehe..
tersangat la bes!heheh =p

Wanie said...

banyaknye voucher..
nak 5 keping..hehehe
between voucher dapat dari point ke?

iPai said...

betul tuh ..


wah .. nak shopping2 plak .. jangan beli byk sgt ye .. alamak dah malam, sempat lg pesan ke .. hehe

aimie amalina said...

@Wanie:
kikiki
sebenr byk lag tap dh abish dah..kiki
x tawla wanie..ayah bagi ha..hehe =)




@ iPai :
cek ipai nak pesan ape tu..
heheh..kedai dh katop..hehe=p