Thursday, July 28, 2011

BEN ASHAARI CARI BLOG ..CEPAT !

BIsmillahirrahmanirrahim..


aiyooo~
buka2 belog jek teros join segmen..kikikki..
nak wat canne...dah buka2,mate terus nampak pekataan SEGMEN tu..hehhe


jom join!

klik SINI eyh!



heeee...okeh..dalam segmen ni , abg ben soh mengarot la nak mengarot ape pon kan..heee..so nak ngarot sikit ah pasal niat..kiki
sebab ni berlaku pagi tadi..
Tadi pagi..member kol..nanes2 goleng2?
sebab kene cerai dengan pakwe ke?
oh no..bukan itu..tapi sebab die kene tukor keje..
bos x cukup duet ke nak bagi gaji?
oo..no2..salah juga..sebab bos nye adalah mama nye sendiri..hahahah..mama nye dah kuarkan titah perintah agar die tuko keje mulai esok!
hohoho...mean esok die kene menjadi seorang ahli profesional yang kearah Islamik, heeee~ yang membuat kan member mimi ni nak meroyan sebab ye kene g keje tempat baru tu esok, ari ni mama ye gitaw..esok dah kene keje!hehehe
dan one more
member saye ni cam tomboi2 sikit ah..soo~ agak menjadi culture shock ah tetibe sok akan ke tempat keje yang profesional to dengan ber gegel2 dan menepek mekap ke muke~hehehe..dah gelak goleng2 saya..hehehe
sori beb!
(mimi gelak sebab kene tang mekap tu..kiki)
tapi ape yang nak cube di sampaikan kat sini...dulu die penah cakap kat mimi..
" beb..aku pon ase nak berubah ni...aku harap...aku dapat jadi orang lain.."
so..
kome nampak x ape mimi nampak ni?
ayooo..kalo x nampak p kedai spek mate cepat!
hehehe...
.
.

.
TUhan itu kan maHa pengasih,,
Maha mendengar ..

disebabkan nawaitu yang murni  si peah member mimi itu, 
mane tahu~ ni adalah jalan ke arahnya untuk merealisasikan nawaitu die tu..
insyaAllah
sekali kite berniat ke arah-Nya..
berjuta-juta kali Dia membentangkan kite jalan menuju kepada-Nya..

beb! semoga niat mu itu mejadi buah ke arah penanaman yang baru dalam diri itu~
insyaAllah..
pujuk punye pujukk~ akhirnya die berjaya dengar cek mimi untuk merasai keje baru die tu esok~ hee..cam ne la seorang tomboi tu berubah kan..heee...comei2..
insyaAllah..
kene la support kan, member nak buat baek nih!
hehhehe

okehhh!

tu je cite mimi!


hehehehhe..kome, bile lag nak join?
kikiki

=.<



5 comments:

si cantik sally said...

hye...segmen abg ben lagik..adiii...x dapat joinnn

aimie amalina said...

@ si cantik sally :
heee

ai2 sally!
xpe
nanti bole join agii!

Cik Sara said...

panjang benor citer kamu.. mang ngarut sungguh..hehehe

aimie amalina said...

@ Cik Sara:
hehehe
mang suke mengarot!
hayoooo
>___<

ame elms ! said...

geledah cari jawapan dan clue untuk soalan soalan seterusnya sini ! :D

ohh btw , jemput singgah blog ame ya , sudah berwajah baru . :)