Monday, July 25, 2011

26 vS 2

BIsmillahirrahmanirrahim..


waa indahnye titon semalam..
heheh..sebab sebelom titon semalam..ditemani dengan kenangan maneeeeeh gitu~ kikiki
(owh pas ni sebelom titon, kene review yang maneh2 kat belog)..

huuu...walaupun selalu dibuli..selalu digelak2kan oleh malaun2 ni..ish2..x bek...emm..nak pangey ape eyh..pangey deme makhluk la..hehe..tetapi saya se, sepanjang saya bersekolah, ni la pengalaman yang paling best selama 2 taon kat sekolah nih...hehehe..

tadaaaaa!



hohohoho..nila barisan jentera 5 PKM1 = 5 Pengajian Kejuruteraan Mekanikal 1.. Heeee..adoyai...deme ingat deme ramai deme bole lawan kami yang 3 pompuan nih,ups~ 2 jek..yang sowang tu x termasuk..heeee...yang sowang tu adalah kesayangan kami~ dah pon selamat jadi Puan ha..heee..

26 VS 2..

aiyaaak~ sememangnye, sekolah teknik ni, kalo amik mekanikal..pompuannye ceot2 jek..antara mangsa keadaan nye saya lah!
waa.~ sy  dan member comey saya yang lagi sowang tulah la tukang sapu sampah, lap tingkap, buang sampah, adoiii~ huuu..
kelas ni menjadi bualan hangit kat bilik guru sebab nye:

1) suke wat cegu majok(bukan kami yang 2 owang nih, nuh..yang 26 tuh..heee)
2) suke wat hal(sampai membe saya nih, nak pindah kelas,x tahan dengan budak laki kelas ni)
3) suke wat free show ari2 sebab kene jalan itik jek sampai krem kaki den ari2(adoii..budak 26 nilah..nakkkkkkaaaai, nauzubillah..)
4) yang ni x dapat nak sangkal la, heee, sebab banyak lahir best student untuk sekolah nih,huuu...nakai nye cubelah same dengan pandainye..adoyaiii~

walau cam manepun~ nakai2 deme ni sebenarnya, mengundang ase rindu kat sekolah..huuu..walau selalu dijadikan bahan ejekan sebab GEMOK! huh, mang sampai bebile x lupo nih!hahaha..."wei2..dengar x..kelas kite begego.."tepi2 sikit..bagi laluan kat aimie..wei..nanti die x muat.." ."oooo...kome...suke kan..hohoho..nasib la saya bertahan sampai ke akhir spm..hehehe.. Tapi sekarang x dah..malu2 dah dengan den..hahaha..bagus!hehe =)
kebanyakan budak2 pompuan mesti x berani nak lalu depan kelas ni takot dibahankan deme2 yang 26 nih..hohohoh..x dinafikan, deme ni, kesayanagn ceguuu nih!
hahaha..termasuk saye la kan..kikiki...x tawlah..
alahaii~ besnyela zaman sekolah..huuu..

ade butang UNDO x?

kikiki..=.<







11 comments:

suhaili sarif said...

sedih...nak balik sekolah balik
nak undo button T__t

aimie amalina said...

@ suhaili sarif :
saya pon akak
huk3
aiyakkk =(

aiman said...

ahaha.. tengok2 gambo da tau.. da boleh agak skolah mano.

aimie amalina said...

@ aiman:
hehehe
sekolah teknik gak eh?=p

syrupmasin said...

sekolah bnyak kenangan..malaun tuh..takott :D

aimie amalina said...

@ syrupmasin:
kikiki
deme tu nampak cm menakotkan..
tap berjaya ditakotkan..hahaa =p

Addin said...

rasa nak balik sekolah balik . huhu

p/s : addin pun penah kena denda jalan itik tu , sgt tak best . ahaha

Bidadari Syurga said...

wewitttttttttt... serius korangnya gambar sekolah stail ni cantik klasiknya cute... huhuhuhuhuhu takda undo. cantik aja.

aimie amalina said...

@ Addin :
kan?
hehehe,bes gile jalan itik..hahahah




@ Bidadari Syurga:
hahahaha..
klasik masik gitu...heeee =p
macceh!

huk..nape x de undo..=(

[sutera kasih] said...

aimi pindah sekolah time tu aimie lepas PMR kan?lupa2 ingat dh akak hehe

aimie amalina said...

@ [sutera kasih] :

kikiki
iya akak ku..lepas pmr =)