Wednesday, July 27, 2011

JawaPan untuK tadi

Bismillahirrahmanirrahim..



heee...dah amam ke kome2?
bagus2..isi puyot2 kenyang2.ups~ x leh kenyang sangat
sedang2 jek...bak kate kawan saye =.<
haa..berbalik pada title entri ni..
disebabkan entri yang lepas adalah 
wordless wednesday..
so..nak cakap lebey seket la pasal die..kiki..kat sini dah x de wordless walau ari rabu..heee
x caye?
ce tgk title entri ni ape?
x de wordless kan?
heheh..okeh.stop merepek..heee..oo..ape yang saya wish kan supaye menjadi true tu ye,
agak2 dapat teka x?
ada owang dok maen2 lampu LED yang banyak2 tu..comei kan?
hee..okeh, tu bukan jawapn yang tepat..hee..
saya mahu jadi seperti ini:




+



=

dapat tolong nurse2, dokter2 kat hospital..

kikiki....
paham dok?
heee..mest blurr2 agi nih kan..heeee...
ni sebenarnye projek thesis saya masa kat U dulu..
tawu dok menatang ECG?
hehehe..okeh2..meh la mimi cite..
ala..yang kat hospital tu..dok sebelah pesakit, yang kalo owang mati bunyi tetttttttttttttttttt
ha..mende tulah..
ecg= electrocardiogram
ataw pon, senang cite, suatu mesin yang digunakan untuk mengesan denyutan jantung manusia sama ada normal ataw x.

okah, bluetooth?
kome mest taw kan..
dok berGIGI BIRU amik lagu2, tuko2 lagu dengan member kan..

so ape kene mengena deme nih?

heee..

saya mengupgradekan..aplikasi ECG tu.
Kalo dulu, doktor2  nak tawu keadaan pesakit deme tu, dokter  kene tekedek2 g jengah pesakit tengok deme ni sihat ke dok..jantung deme ok ke dok..
tapi sekarang nih..
dengan teknologi bluetooth, maklumat2 patient tu sume akan otomatik boleh diketahui oleh dokter apabila bluetooth menghantar sume maklumat tu ke komputer doktor..
so..
doktor x yah la susah2 nak pantau
doktor bole pantau dari jao..
dan doktor bole selalu memantau keadaan pesakit setiap minit..setiap jam..ha..kan senang..=p

ha..kome paham dok?
heee..
arapnye paham la..
heee...

so..impian saya..
saya harap saya boleh buat macam ni lagi
dengan erti kata yang lain
saya mahu merealisasikan harapan mak ayah
untuk jadi
Engineer!
huuuu..
semoga..dipermudahkan urusan ini..
insyaAllah~


so...paham dah kan?
kikiki

>___<








9 comments:

Santri T.P.I.N.I said...

amin....smg menjadi kenyataan!

aimie amalina said...

@ Santri T.P.I.N.I :
insyaAllah~
aminnn =)

Hanis MY said...

semoga dipermudahkan insyaAllah...

cik pip said...

sempga mencapai impian :)

mr.ninja ^___^ said...

bole tgok moto saye cmni..setting kn sekali yek..kasi laju skit..^___^

aimie amalina said...

@ Hanis MY:
maceeh akak!
>__<



@ mr.ninja ^___^:
uiihhhh~
awat x boleh aih
bole je..kasi renovate pon boleh~
heeeeeeee

[sutera kasih] said...

tak faham tp faham jgk la hihi

Cik Sara said...

Teeeettttttttt......

Dr. : Inalillah..patient dah meninggal..
Ir. : Eh, kenapa lead satu lagi ni tak pasang dekat patient?

The end~

aimie amalina said...

@ [sutera kasih]:
hahaha..
apelah yg akak paham tu an..=p




@Cik sara:
kikikiki
~ ni la mungkin akan berlaku..aiyaaakk..