Tuesday, July 19, 2011

saya dAri UniversiTi TeknoloGi Malaysia, UTM!

Bismillahirrahmanirrahim..


heee~ ajen nak join segmen2 baru nih, heeee..jom join sesame meh! hehehe:



heeee, bagi melengkapi segmen nih, nak menjawab soklan-soklan dari cek suhazli plak..heee:


nama  panggilan
okeh, u can call me SAM..S.A.M, hahaha, ish2..x lahh.bole pangey ime@mimi@aimie

Universiti:
okeh, saya dah abis belajo, baruuuuu jek, heee, insyaAllah will be graduate soon, at Universiti Teknologi Malaysia, UTM Skudai, Johooooore, =)
selama 4 tahun berturut, x penah engkar dengan
Kolej Tuanku Canselor, KTC! heee

Course:
heee, name cos yang pelik lag tertarik ah, nak belajo pon bes gile ah..hahahaa, betol~ x tipunye, heee
Kejuruteraan Elektrik-elektronik perubatan.
Kalo owang dengo mesti owang tye, hah?ape tu?
kiki..nak taw, meh tye saya meh..heee =.<

okeh! siap!jom kawan2 sume, tambah kawan!hehe =)






8 comments:

Niena Pengembara Ilahi said...

wahhhh upnm ada tu
tpi akak bukan seorg student

aimie amalina said...

heee....x pela akak..x kesah pon la...akak dah abis beljo pon bole join~ ni la geng super senior!

Suhazli said...

thankz akak join segmen hez ni!! ^^,

wah apakah kos itu??haha.. gudluck nanti dlm ape jua akak buat ok? =)

aimie amalina said...

@ Suhazli:

heee, sesameeee=)

kikiki..cos ape...doktor mesin..hehehe....ye..tanx eh..gudluck too!

ninie_azriena said...

salam buat student UTM
ninie student UIA..
salam persahabatan (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/saya-dari-universiti-islam-antarabangsa.html

aimie amalina said...

@ ninie_azriena:

heee...camat kenalan walau dh kenal!

Подтверждаю said...

as salam..
oo..segmen menarik! ;)
elketrik, eloktronik perubatan..
kos pasal applikasi elektrik dan elektronik dalam bidang perubatan kan?

hoho~ boleh la cipta alat hilangkan rasa pening dan panas badan, hanya dengan duduk didepan mesin tu

;)

aimie amalina said...

@ Подтверждаю:

wassalm..=)
~ heee..bagus la pakcik ni..dapat meneka kos saya dgn baek..heheh
~ heee..pakcik doakan la saya dpt cipta mende alah tu eh..heee =p