Saturday, July 23, 2011

coNtest bloG liNK saya UNIK woo.

Bismillahirrahmanirrahim..

~waaa...tadi join, ni join lagi..ikiki..okeh la..atas budi bicara yang saya dah wat untuk cek CBK, heee, makanya, saya sekali lagi..
berkira-kira untuk support member nih..

heee..jom join SINI!


heee..okeh, link belog saya adalah:

aimieamalinaazman.blogspot.com

name url lain, x same dengan nama beloh, "kerana lily" kan?
heee, sebabnye,
saya bangga dengan nama saya..kiki..yelah, nama yang mak ayah bagi kan.
dan mungkin 1 dalam sejuta name ini akan kuo lag kat muke bumi ni..
hehehe..
dan lagi satu..
sebab nye TRIPLE A
Aimie Amalina Azman

tapi sebenarnye 4 A taw:

Aimie Amalina Azman Ariffin

heee, tapi x pelah, sajelah, kang panjang beno plak..heee...dan saya gembira menjadi saya, cek aimie amalina azman..
hehehe..kalo nak cite pasal name ni sampai bile x abih aih..hehe

okeh, ni saya nak tag 3 name untuk sesame menggamatkan lag contest ni yep2:

abg Mamat! = abg stalker

akak comey! = cik noona

akak kiUt! = cik zaiemah







5 comments:

Abang Stalker said...

abg mamat ye..hahaha ;P

yela..insyaAllah abg join k. ;) thanks tag abg tau lily loli! :P

Acik said...

hmmmm ...
nak join ke tak?
link yg unik? unik ke link saya? heheee

aimie amalina said...

@ Abang Stalker:

ooo..balas dendam eh..
lily loli plak..hahha
~ kiki..ye..cecame abg mamat!



@ Acik:

jom la join!
hehee..unik la acik..
sume url dibuat sebab bersebab..
aik..ape aku ckp nih..hehe
betolla..hehe

[sutera kasih] said...

huwaaaaaaaaaa adikku syg !!!
lama xjmpa tau..xsangka jmpa kat blog hehe
aimie jmpa akak kt mana ni??
kat segmen keroro tu ke??

aimie amalina said...

@ [sutera kasih] :
kikiki..tula pasalnya...
x..mie jmp kat blog sape ntah tadi..
tergerak nk buka sebab name sutera kasih tu..
buka2..
ha!akak!heheheh..
dengan segera saya add..kiki