Friday, July 29, 2011

duLu Takot sekAranG GIAN

BIsmillahirrahmanirrahim..


heee...
petang2 jumaat ni dok bersantai kat Library~
ayooo..kerana kurtia, diri ku juge diheret ke mari..
library pon library la..asal tangan ni masih dok berlari~
kikiki..
tadi terpandang buku
"are u phobia?"
heee
of cos la...tapi setakat ni x penah lagi la fobia dengan buku ke librari ke kan..heee..
kome ade pengalaman memfobiakan diri kome?
ngeee, mest ade ni..malu2 cipan je nak cite an?
kan2?
heee..
x pela..bia mimi jek je cite memandangkan saya yang starting nak cite an..hee

huuu..
dulu..
dulu-dulu la..
beberapa taon yang lepas..selepas kejadian melemaskan diri sendiri kat pantai PD~ huh! berpeluh2 bile nak mandi pantai..
saya menjadi seorang yang fobia dengan air
ooo..bukan takot nak minum air..mati ah kalo x minum air..
takot nak berenang or pape2 la seangkatan dengan nyee..
huuuu~
mang penakot air
oo..sekali lagi bukan takot mandi ye puan2 tuan2..heeee..
penakot dengan air laut, ke sungai ke..even separas lutut takot nak selam..~hoooooo
apakah..
senang cite!
sangaaaat takot!
sampai g mandi sungai belakang umah opah bawa baldi kot..jirus kepala dengan air yang dicedok dengan baldi
okeh, kome bole gelak sekarang, mimi bagi..
heeee
>_______________________<

tapi kan..
semenjak Praktikal yang lalu kat kl Lompor..
heeeee
saya elah berjaya!
yay!
sekaranggg dah giannnn!
pantang ade cuti..cikmi jom g bukit merah!jom g tambun! jom g lata kabu!hahahahahaa
adoiiii~
rahsia nak kuo dari fobia?
wuuuu~ adelah..kikiki..

rindunye~ bile nak balik perak ni...!
jom!







5 comments:

AzatLazat said...

baru je pegi aritu bukit merah.sekarang dah tak ramai orang macam dulu.tak cuba lost world of tambun ke?

aimie amalina said...

@ AzatLazat :
yeke...aloo..pegi x ajak..=p
heee
aah..dah x macm dulu tap tetpa bes..
huuu
ooo..tambun tu mang dah tahap kerap dh tu..heee=p

sleeping_maniac90 said...

pna gak lmas bnyk kali mwahahaha..
nsb umo pnjg...
ad fobia bwk kete.. tu pun skit jew..
huhuhuhuhu..

NA said...

Mimi, camne nak hilangkan fobia? Eh sama macam sleeping_maniac, fobia sikit nak bawa kereta.

-wina1979

aimie amalina said...

@ sleeping_maniac90:
aiyoooo~
bagus ni x fobia ayo..
heee
ayoo
bawa pelan2 ye =)



@ NA:
mimi dah jawab kat shout box akak
ngeeeee =D