Saturday, July 30, 2011

Contest : Tagline Kreatif by Alya Esprezzo

Bismillahirrahmanirrahim..

sebelom totop belog~ gatai nak join nih!
hahahaha

jon JOIN ni..sempat lagi!


haaa..bile join contest2 ni mang payoh nyela nak monang..wee~
tapi x pela..saje nak memeriahkan majlis~ ecececeh

okeh!

name belog: Kerana Lily
nape?
sebab suke hati saye ah!
hahhaha..bole dok jawab lagu tu?
hahha..x de ah~
heee~ ntahlah kerana lily~ saya menghasilkan belog ni, asalan namenye Pelangi anakanda, tapi terasa pelangi tu kekadang ade kekadang x de, so, 
insyaAllah, Lily akan selalu ade di bumi~
so...sebab tulah name belog ni
Kerana lily!

okeh, puas hati?

we go to tagline:

Jaringan lalu berpaut, menyentuh, mendamaikan, hanya merebut keindahan-Nya yang satu

mak oiii~ panjangnyela tagline..heee..tu ekceli ayat suke2 suki, mai dari hati ini~ kikiki
hanya apa yang terdetik, terus tangan ni menaip~ dan taraaaa! dah ade kat header tu..kikiki
segala cerite pengalaman dulu, kini dan akan datang moge selalu disematkan dalam Kerana Lily ni~

ceceh..dah berpanjang lebo explain!
kiki

jom joinnn!



7 comments:

Alya Esprézzo said...

haaii..thx joinn :)

anismelon said...

puas hati dah..hehehe..gud luck..:)

aimie amalina said...

@ Alya Esprézzo:
heee
cecaaam!
>____<




@ anismelon:
hahahaha
bagus2..kiki
maceeeh!
>___<

MAISHARAH said...

nice tag line..gud luck

sy pon join

http://miasyarah.blogspot.com/2011/07/contest-tagline-kreatif-by-alyaesprezzo.html

PeRmAtA bIrU said...

huhuhu.. bunga lily lawa...:)good luck k..

aimie amalina said...

@ PeRmAtA bIrU:
weee~
mang lawa kan!

[sutera kasih] said...

akak pun dh hafal nama & tagline blog ni hehe

good luck aimie :)