Friday, July 22, 2011

liBrarY "sekaRang"

BIsmillahirrahmanirrahim..


~ akak, jomla teman tia g library..
~emm, yelaaa..nanti kate x de kawan plak..

huuu~ maka, ajinnye mengemas lappy untuk diangkot same ke library..huu..nak teman adik nye pasal, tap belog tetap belog..hehehe..
kami ke sini:

sumber: Google

hee, ajen la plak adik aku ni nak p library kan.. dekat jek dengan rumah, Perpustakaan Negeri Sabah.


" nak wat pe g sane..wat keje kursus ke..
"x...saje la h nak g...wat keje rumah..homework.."
"emm..yela..tia oit.."

okeh, dah sampai ke sana..simpan2 barang nye pasal. Of cosla nak cri port ade sumber tenaga letrik..hahaha. sementara si kecik tu dok melaksanakan tanggungjawab die sebagai pelajar, ecececeh, saya dengan pantas memasang kelengkapan2 lappy ni..hahaha..
tetibe, tup2, ade budak mai dok sebelah, tempat ni cam cube2..so..tiap meja ade sumber letrik la..heeee..okeh..x kesah la die nak mai dok sebelah..name pon, 
Librari Awam kan..

sempat la jeling2 sebelah, fuuuyoo..kecik2 dah dapat lappy plak an.. VAIO plak tu kan..okeh..x kesah la..saya ade Hp comey..hehehe. okeh..x pela.dah die dok sebelah kan, x tengok pon, bole nampak kat anak mate hujung yang pantas lagi Lior ni..huu..

30 minit dah berlalu, x buka2 buku pon lagi.. dok lagi men SMS sambil jeling2 kat belakang nuh (sekelompok lelaki ) , eh lupe nak cite, die budak pompuan..hehe..dok gosip2 dengan kawan sebelah die tu, pon pompuan gak..

Emm, aii dik, bile nak buka bukunye, gi libary nak setady ke nak "senggol-senggolan". Aiii...nila, fenomena adik2 saya ni..eh..maksudnye, adik-adik bawah saya ni.. NAk je tego kalo bani la, tapi malangnye, hanya Bani dok ngomel2 kat belog..huuu.. Aiyoo...~ adik2 ini..

MOge adik-adik saya selamat dari kancah ni.. Amiinnn~

KOme, kalo ade adik, ingat2 kanla ye.. G library, g sekolah, nak belajo, janganla dok "senggol-senggolan "  ke "cubit-cubitan" yep2.





p/s: x buka2 buku lagi, die lari p meja budak2 laki nuh..aitooo~

10 comments:

Freaky said...

kasi bom je kat adik2 tu. huhu

aimie amalina said...

@Freaky :

hahahaha...tula..elak wat anoucement jek kat sini..=p

siti kektus said...

senggol senggolan tu macam mana kak?

*pura2 tak tau. :p

aimie amalina said...

@siti kektus :
ooo..adik x tawu eyh..meh akak tunjuk meh..hehehe =p

FasiHaH SupiaN said...

salah niat dah nieeee

aimie amalina said...

@FasiHaH SupiaN:

hee..tulah..dah lebih salah ha..huuu

Abang Stalker said...

la..duk sabah ke? :) sama la...tp bkn abg,jiran abg. ;P

aimie amalina said...

@ Abang Stalker:
aigoo
nasib x kene cepuk nih!

[sutera kasih] said...

aimie, stduy kat sabah ke skrg?

aimie amalina said...

@ [sutera kasih] :
x lah kak
dok sabah je lag..hhee
mie dah abis belajr =)