Tuesday, July 26, 2011

mimi RaFali..

Bismillahirrahmanirrahim..




"semalam ibu tempah baju kurung,,"
"ooo..."
"seminggu je siap.."
"giler ah..cepat.."


heeee~

saya juge pencinta baju kurung!
hahaha..bukan sebab nak Raye nih~ ups..pose pon belom..sila alu2kan kedatangan pose dulu ye sebelom nak yakyakyee dengan raye..
hiii~ saje, teringat kawan cite mak die tempah baju kurung siap seminggu jek..cepat betol, yelah~ regular customer..mestilah diutamakan!hehehe..
kalo cakap pasal baju kurung, bole katekan, mang tiap2 taon,x tunggu raya, mak mesti buatkan baju kurung.sampaikan berlaku cm ni pada sem lepas..mase kat U la..

"huu..memandangkan ni sem las, azam sem ni..nak pakai baju kurung setiap kali g kelas.."

heeeee...

dan hasilnye, berjaye!
yay!
heheh..sampai g exam yang 2 jam dok menulih ntah pape ntah tu pon pegi dengan berbaju kurung.heee
sesungguhnye, 
saya memang pencinta baju kurung!
bukan ana rafali je...
mimi azman pon suke taw!
hehehehe..
sehinggakan apak pon cakap:

"ha..baju2 kamu yang dah lame x pakai tu bek bagi kat owang,tiap-tiap taon dok wat baru gak kan.."

hee..haittt! betol!~ dari dok cam tu jek..beklah bagi orang yang memerlukan, masih elok lagi munge2 garis2..bukan dok koyak ape pon kan..

"kegembiraan lebih dirasi bile melihat orang lain juge gembira"

kan3?

one more!

saya ase baju kurung, satu pakaian tradisional yang x  lapuk dek ujang, x lekang dek paneh, owang2 tua cakapla.. saya cakap lain..hhehe.
pegilah mane2 pon, ia tetap sesuai digayakan~
sopan~ santun~ hohoho~ same jekalh sopan santun~ membaluti tubuh wanita~ simple~ bes je tengok kan~ sesuai untuk event ape2 pon~ formal ke x formal ke..
heee.dah macam fashion designer la pulok..kikiki..

ye!
saya bukan mimi rafali
tapi
mimi azman

sumber: Google



pencinta baju kurung!

>____<







p/s: laila manja is comin'!heheeh

7 comments:

AzatLazat said...

baju kurung kira baju rasmi perempuan kan, kalo macam awok ni nak pakai baju melayu tiap2 ari macam pelik la pulak.hahaha

mr_mrs mikko said...

hahahaha, aimi!!!
bha, kalo jmpa kaka nnt d sana,
jgn pulak nda tegur...
kaka ni rabun sikit kalo lama nda jumoa org, kdg2 nda kenal..hihih.

neway, kaka masukkan ko dalam bloglist kaka ah.. Hihi

http://mikkosbloglists.blogspot.com/

mr.ninja ^___^ said...

bilela nk bli bju raye ni..dh brtawon2 pkai bju same..huhu..

aimie amalina said...

@AzatLazat:
dah owang pompuan..suke pakai bju kurung la pakcik!hahaha



@mr.ninja:
aitoooo~
beli la..
nape yg tamo belinye..aiyakkkk



@mr_mrs mikko"
wahhh~
terharu nih..
kekeke..nni jumpa kaka..jerit kuat2 ha..hehehehe =p

FasiHaH SupiaN said...

i love too :)

mr.ninja ^___^ said...

blikan sepasang..bole??
(kalau bole,btuahnye saye..hehe..) ^__^

aimie amalina said...

@ FasiHaH SupiaN:
hehehe..
suke kan! =))





@ mr.ninja ^___^:
bole2..hehehe
pakai size ape ninja..
pas tu cm ne nak pos?
hehehe