Tuesday, July 26, 2011

sangat sukE yang iNi juge!

Bismillahirrahmanirrahim..


huuuu~ geram tol aku dengan cek biru2 nih...kejap on kejap of...~ huhuhuhu...x dapat la sy nak berblogswimming sangat ni..huk3..
sorri ye kome!
so.
saya sukeeee ini juge!
ahhaaha..dari zaman sekolah sampai sekarang!
x jemu2 nak tengok.







tengok ape?
hehehe
.

.
.
.
 the Law of Ueki!
sangat suke!
suke sume pasal ueki (toink2, walau kekadang ye sengol..heheh)

suke lagu2 cite ni gak!






huuu~ dulu ada animax, dok tercongok la depan tibi cam nak ciom tibi dan kesannya, dah ber mata 4 dah..huuuuuu

sekarang ni..animax dah kene bayor, huu..idoklah~ tengok yang donlod2 ha...

walau cam mane pon. saya mahu jadi seorang yang cekal, kuat dan tabah cam uekiiiiiiiiiiiiiii!




5 comments:

sergeant keroro said...

dah puas kali ulang, dalam lappy ade full episod. hehe XD

p/s : memang best :P

aimie amalina said...

@sergeant keroro :
hahhaha
ni nak soh owg curik lappy ke?
hehehe..
sangaaat bes!

NA said...

Mimi suka kartun Jepun yer? Hihi, tak silap Kak Wina ada tengok sekali The Law Of Ueki. Pasal pokok, tak ingat lak.
Haha. Kalau silap harap dimaafkan :)

-wina1979-

sleeping_maniac90 said...

tingn nk tgk..
tp x dpt nk lyn..
huhu..
xd animax..

aimie amalina said...

@NA:
ye kak!
suke gile anime..hehehe
anime je x suke saye..hehehe
ha..betolla..kuase asal die asal dr sampah tkr p pokok..hehehe =p



@sleeping_maniac90:
samelah dgn kite..
huhuhu =(