Friday, July 29, 2011

bloGGer is Penulis

Bismillahirrahmanirrahim..


heee..dapat dek cikgu BM ke cikgu BI ke mati la aku..huhuhu
maaapkan saya cikgu2 sekalian atas kerojakan bahasa di atas ye..hee..saje nak wat cam tu..nak wat cam ne kan..

heee..

Blogger is Penulis




kan2?
caye ke x?
setiap hari ade jek nak di tulih dalam ketas pas tu boh kat blog. x pon maen taaaaaaaip je cam saye ni..suke hatii jek~ heee..
 ade yang berhempas pulas cari info sane sini amik gambo sane sini pas tu boh kat belog~ ada yang berangan dulu, spare yat gempak2 baru boh kat belog~ 
ada yang ahhhhhh~ boh noktah je pas tu post entri, pon dah menulih gak kat belog~
so
macam-macam cara penulisan pun~ mereka tetap belogger
~ mereka tetap penulis walau boh boh toink2!!, titik coet noktah seketoi kat entri~
sape taw..
mungkin bagi orang eh2 minah ni, buang karan jek, boh seketoi nokhtah kat entri yang bapak beso tu, bek x yah boh

TaPI!!!

harus diingat, mungkin seketoi nokhtah die tu adalah satu mesej besa yang die sendiri x mampu nak urai maka die boh la seketoi nokhtah tu
haaaa

sebab tu blogger itu adalah penulis
die bebas untuk melakar ape je bentuk entri yang deme maw~

bes kan?
eemmm..

dulu saya tengok jiran mate saye jek dok berbelooooooooooooooooog je, kan akak air kan?dah die masih menulih sampai la, alhamdulillah~
kikiki, sampai saya pon heran, ape ajelah die ni dok nulih,
heee

tapikan
kiiki

sekarang ni cek mimi plak yang amik alih title beloooooooooog je sampai mama tanya, ape ajelah kamu dok taip tu ina x benti2 mak tengok~
kikiki, 
x de pape ma~ saje dok suke menaip, heeee~
>______<

saya sudah jatuh cinta dengan belog!
saya sayang "kerana Lily" ini~
hehehe





15 comments:

NA said...

Betul-betul blogger ialah seorang penulis :)

Samalah kita yer, mula suka pada blog.

Teruskan menulis dan mungkin melukis gak? :) Hehe...

-wina1979-

aimie amalina said...

@ NA:
hahahah=)
kan kak?
ni dah tahap kene makan pil kawal gian ni..kikiki..

haslinda said...

hobi baru is berblog... hehe... :)

aimie amalina said...

@ haslinda:
heeee
betol!
pas ni boleh boh kat resume..hehehe =)

CikMiMiey said...

dah baca surat cinta mimi tadik kan ..

haa , mimi pon suka main tulis tulis ni , boleyy taip sesuka hati kuh .. hihi

winduuuuu dah meletop akhir nye nih .. haha :D

aimie amalina said...

@ CikMiMiey:
heeee
dah bace!
kikiki
mimi kan same..hehehehe
yeeee..kasiiii boooommm!

Freaky said...

blog memang menyeronokkan. happy blogging :D

Bidadari Syurga said...

yeahhh... welcome to the club...

p/s: i love blogging

aimie amalina said...

@ Freaky:
betol!
wee..sampai ase x mo tito..hahaha
happy blogging too!



@ Bidadari Syurga:
weee~maceh!
welcom2..hahaha =p

Nat Cure said...

antara sebab saya berblog ialah kerana saya nak jadi penulis. dan saya pernah baca, untuk jadi penulis yang baik, mesti rajin berblog.

aimie amalina said...

@ Nat Cure:
ooo..cam tu eyhh
kire bole jadi penulis la kite ni an..heeee

aiman said...

addicting betul berblog nih..

aimie amalina said...

@aiman:
huuu
tawu x apo =p

Ana Aishah said...

akak sgt suka blog kamu tau.
entri yg bersahaja tp ada makna yg tersendiri.nice.meh ajar akak. hihi

aimie amalina said...

@ Ana Aishah:
kiki
malu la akak ckp cam ni..kiki
baekkkk!
jom kite belajo dr akak..hehehe