Monday, July 25, 2011

tentang saYa & sekolah

Bismillahirrahmanirrahim..


aiyooo~ penin nak jadikan mende2 alah kat tepi2 cek lilyni scroll bar, menaip la sat..hohohoho....saje nak share dengan kome,kiki
tetibe terpikir:

 Fakta tentang aimie amalina dan sekolah menengah:


1) x penah merasa sekolah petang dari form 1-5, huuu..asrama akan..pagiiii jeklah  
     manjang.
2) x penah tido sebelom pukul 12, hohoho, pukul 12 mang awal la tu, tu pon jarang.
3) x penah x gi makan kat dewan makan, hahaha, sedap ke x lain kire,5 kali makan, 5 
     kali tula muke ni tercongok kat dining ke, dewan makan ke..
4) disebabkan x penah mis makan, mestilah x penah x gemok, hahahhaa, ish..sampai 
     sekarang kot..heheh =p
5) x penah x gi prep, paling koman pon tido la kat prep, warden datang, pehh~     
     tercegat bangon dan cube bertindak coool , ngeee =D
6) ade juga skip halaqah al-Mulk, hahaha, dok dalam loker, adoiiii~ ish2..
7) x penah dapat A dalam Bahas Arab..ish2...apolah ni kan..cintaila Bahasa Syurga =)
8) x penah merasa jadi Best STUDEnT of blablabla, heee..saya low profil je =)
9) x pernah bercintan mase sekolah, kiki~ yela budak gomok kan, saya minat orang 
     adelah..syuhhhh!=p
10) x penah x bising dalam kelas..haha..ofcos la..budak banyak cakap kan ..ngeee =p
11) x penah tampo cegu lagi taw!hehehe...~ budakk baik =.<
12) x penah x kena buli~ ish..budak gomok mang selalu dibuli eyh?huhu..pity me =.=
13) x penah x telefon mak dalam seminggu~ makkkkk! nak balik..heee =p
14) x penah x cuci baju hari2..hari2 mesti cuci baju.~ rimas tengok cam gunung   
      berapit..hee
15) x penah x tersengguk dalam kelas~hohoh..hobi! tido AWAL GILER kan..heee
16) x penah x beli kotak pensel baru tiap taon~ ish2...bazir jek kan..hohoho
17) x penah tido dalam kelas SEJARAH kot!~ peh...i love u So much la SEJARAH!
18) x penah x kena ketukketampi dalam kelas sebab x dapat jawab kuiz cikgu sirusmini mase form 4 dan form 5..hahhaa..tapi tetap suke sejarah!!
19) x penah berjaya buat autocad sorang2..asek faillllllllllllll jek..ish3~ mang fail la kalo 
      grafik2 ni..ni..sape nak tolong design belog nih?hehehe
20) x penah x sayang sekolah..walau sekolah mana pon saya dok pindah randah,smakk ke  
     semetrik ke..saya saaaaayang sekolah saya!


hahhah..sebenarnye banyak lagi~ tapi cukop la kan..ni pon kome x lalu dah nak bace..kikiki
ade x yang same dengan saye?
hehehe
=.<




10 comments:

NA said...

Fakta yang menarik. Haha rajin senaraikan eh. Eh maaf lama tak komen.

-wina1979-

aimie amalina said...

@ NA:
hehehe..
tension nye pasal kan..hehehe
heee..xpe kak wina! =)
maceh sudi mai =)

Bidadari Syurga said...

akak x penah x ponteng keje. hari ni ponteng sekali lagi... huhuhuhuhuhu.... biarlah org kata 'comel' asal hati baik. memadai okey.

aimie amalina said...

@Bidadari Syurga:
Hehehee.
lucu la akak ni..kiki =)
heeee..maceh akak!
semoga saya selalu baek hati =.<

maszull said...

slm...fakta yg menarik bila kita jadi student dan dok kat asrama...:)

aimie amalina said...

@ maszull :
wassalm=)
tu la...
tanpa kite sedari..heheh

AzatLazat said...

eh bukan budak gemuk selalu membuli ke? hehehe sebab sy selalu jugak membuli (nak cerita saya ni gemuk jugak dulu)

aimie amalina said...

@ AzatLazat:
ooooooo..
nila antara nye eyh..
gegege,,ni gemok gangster!hehehe =p

sleeping_maniac90 said...

beknye ckgu sjrh.. stkt ketuketampi..
sy kne rotan kot kalo xleh jwb huk3..

aimie amalina said...

@ sleeping_maniac90 :
aiyakkk~
garang kot..hohoho..
okeh..cintaila sejrah kite!