Friday, July 22, 2011

mimi-Pop!

BISmillahirrahmanirrahim..



owang nak k-pop, saya pon nak k-pop, tapi nak yang nilah, x tawlah genre k-pop ke, m-po ke..heee..tryla dengar, mesti kome suke!

oo, lupe..ni dari cite "Tokyo Dogs"...ngeee =D



hoho..dah dengo?
okeh sekarang dengar version instrumental plak, heee, suke sangat la sampai mak kate, x de lagu lain ke ina, huhuhuh, ye mak, baekkk, kita putarrr lagi lagu nih!




heeee, bes kan?

>__________<





8 comments:

siti kektus said...

haha. kan dah marah ngan mak.

lain kali bukak la lagu2 retro. :p

mr.ninja ^___^ said...

lagu paddlepop xde ke,lolipop ke,chicken pop ke..=p
~ lalalalalala ~

Nor Fadila Rosli said...

hehe..betul cakap kektus..lain kali bukak lagu retro..hehe follow awak sambil usha2..:)

aimie amalina said...

@ siti kektus:

kikiki..tulah...nak bawa mak dgr ni plak..asek retrooo jek..hehee




@mr ninja ^___________^:

hamboiiii~ nak ke?meh le..kami ade sume lagu POP..hahaha =p




@ Nor Fadila Rosli :

kikiki~ baeeeek! tkr2 mood..hehehe..hee..maceh!

Niena Pengembara Ilahi said...

salam ziarah.. sorry sempat senyum jer kt sini :D

aimie amalina said...

@Niena Pengembara Ilahi :

heeee..senyum la kak..bizi die..hehehe..

Abang Stalker said...

bole tahan la..:) abg ske yg versi instrumental tu.

aimie amalina said...

@ Abang Stalker:
kan..
i da ckp sama lu =p