Wednesday, July 20, 2011

biar x FoFuLAr asal PeMes kan =)

BIsmillahirrahmanirrahim...


heee, lawok la kak Bui ni..kikiki..Dia telah memberi idea kepada saya untuk sekali lagi mengarot kat belog ni..

fafular = pemes

same jek kan?
x2..
x same ejaan
x same sebutan
1 omputeh
1 melayu
mang x same langsung
hehehehe..

pemes ke fofular ke, mungkin menjadi igauan sume orang, yelah Di kenali gitu, misalannye, "ala, blog BA tu, pemes kot..." hahhaa, cam tulah, sume nak jadi pemes dan fofular gitu, terutama yang saya nampak dalam dunia blogging ini sendiri.. Saya pun akui, kekadang tingiiiiiiiiiin bebenooooo le nak jadi cam tu.. (heeee, sambil berawan2  pale cam nobita..hehe)

kalo nak usaha la kan?





heeee, cam tu la gamak nye, tiada kejayaaan tanpa peluh yang berteraboq kat lantai,~ heee..
sebab x de yang mustahil pon
 =.<

Walau bagaimanapun, matlamat saya sekaarang ni, belog Kerana Lily ini ditulis, datangnye dari hati kiut saya, yang tuhan bagi nih.
Mang pada asal pen TAipan belog ni untuk luahan atas kesedihan yang melanda diri setaon yang lalu~ tapi..
beselah kan.. hari2 makan..so, hari2 bertambh berat badan..hehehe..(saye la..owang lain x kot..hohoho), so, matlamat tu berubah menjadi~

album bergerak saya~ pemikiran saya~ sharing2 saya dengan kome~ sambil dapat kawan baru lagi!

sooooo nice!

so, matlamat saya sekarang:

saya amat menghargai, sesape yang sudi jengah2 cek LiLy saya ni, mekasehhhh la sangat no, saya harap saya dapat jumpe kome2! dan sharing2 lag dunia kite eyh!

sayaaaaaang kome!

>_____<





8 comments:

NA said...

Saya memang ada selalu baca blog awak selepas ikut (follow) segmen 100 follower tu tapi sekali kut tinggal komen.

Apapun tulis ikut kemampuan asal seronok. Popular tu datang kemudian.
Eh sayapun baru tulis pasal buat sesuatu kena seronok tapi tak boleh berlebih-lebihan.

Apapun suka baca tulisan awak.
Sudikan singgah baca tulisan saya pula yer :)

-wina1979-

aimie amalina said...

@NA:

waaa..terharunye..ni yg nak naes goleng2 ni..heheheh~

maceeeeeeh sgt taw!

heee...nanti nak jengah ke belog wina gak..patot cam lame x nmpak..hihihi..=p

cik najihah said...

nak jadi fofular bole je..kene la usaha..:)
kalau x de usaha nak majukan blog x de hasil..
amik contoh blogger yg dah mmg teup tu..
kite pun bole jadi macam dorang kan

aimie amalina said...

@cik najihah :

betol! sokong 200%..heee..tiade mustahil...ayuh naek tangga laju2! hehehehe..

LuN@_aiDi said...

Fofulur atau tidak? yang penting hati senang^___^ chaiyok!!

aimie amalina said...

@LuN@_aiDi :

heeee~ betol! sokong 200% sekali lagi =)

FasiHaH SupiaN said...

hmmmm saya pun belum pemes dan kalau bleh tamaulah pemes,,,,seronok jadi biasa2 je...xde org kisah kan?hehehe

aimie amalina said...

@ FasiHaH SupiaN:

betol! maw yang sedang2 ajaaaaa =)