Saturday, July 23, 2011

BEN ASHAARI CARI BLOGGER KREATIF..AKU UMPAMA !

BISmillahirrahmanirrahim..

pehh~ on9 jek trus nak join segmen..
hehehe, semestinye segmen dr abg ben no..
tengah2 drive pon boleh pk nak wat segmen ape eyh..heee..tulah..saya ase sume blogger cam tu kan..dok x dok...tanpa disedari dok pikio.
"aku nak entri ape ni..""em...kalo nak citepasal ni..."
hahhaa..termasuk la diri cek mimi..
okeh, tanpa mensedekah2 kah masa ni..
jOm join!



okeh,dalam segmen ni blogger diminta untuk mengumpamakan diri tu cam ape eyh?
hehehe, cek mimi cam ape eyh?
huuuu..
saya mengumpamakan diri saya sebagai
.
.

.
.

.
..
.
.


Lily!
hehe, bukan sebab name blog ni lily
tapi sebabnya,
die Unik, mungkin x ramai yang minat lily ni, x mengagumi lily cam kawan2 die yang lain cam ros yang menjadi pilihan sume perempuan, cam matahari yang isinye bole dibuat kuaci..ehhee.
sebab Lily adalah lily..
die x putus2 dan setia menunggu tiap sesape pon yang mengunjungi die
lebah ke
mentadak ke
mentadu ke
cengkerik ke
heheheh.. die tetap lily dan selamanya die menjadi lily
terutama
lily putih (walau saya bukan lah poteh pon..hehe)
heee..
cam tulah saya ibaratkan saya ni umpama apa.
mimi = bunge Lily

>________________<

kome ape pulak?

hehhe!




8 comments:

H.J said...

lily akan layu la..haha

harrazdani said...

umpama bunya lily laaa ni...betul jugak yer...setuju2..have a nice day

jom tengok harrazdani umpama apa plak.huhuh

http://harrazdani.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-kreatifaku.html

cik pip said...

setuju..:P

jom singgah>>

http://sepitsini.blogspot.com/2011/07/wueksmakanan-pelik.html

http://sepitsini.blogspot.com/2011/07/tips-untuk-jadi-lelaki-hebat.html

Bro ahmad said...

bunga cantik..segmen yang sama

http://www.trioseposen.com/2011/07/aku-seorang-blogger-umpama.html

Kaki Wayang said...

Suke bunga ni..pewitttt

http://informations-the.blogspot.com/2011/07/betol-betol-hangat-ben-ashaari-cari_23.html

Abang Stalker said...

join segmen ben mmg akn ada untungnya klu rajin jln2 blog diorg yg join jgk.

:) gud luck ye.

aimie amalina said...

@ H.J:

hahah
~x pe..ank bunge ade lagi! =.<



@ harrazdani:
heheh~ =)
have a nice day too!



@ Bro ahmad :
~hehe..cantik2 =.<



@ Kaki Wayang:
phewiit2!

=)





@ Abang Stalker:
haitt!
hee..maceh!

bdk getah said...

http://bdkgtah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-kreatifaku.html#

terjah sini plak n follow dia skali..hehe
jemput singgah k..huhu

http://bdkgtah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-kreatifaku.html#