Thursday, July 28, 2011

dari LenSa Seoul = 5

Bismillahirrahmanirrahim..

dapnye menghirup susu omega rendah lemak..
kiki
opkos la sebab i  gomok
so kene minum susu rondah lomak la ..heee
soo..sambil berOmega...sambil2 tu maw sambung cite ku di Seoul~
indahnye bayu  incheon
terasa lagi
ceceh
tu ayat TB 3 taw..bukan ayat cek mimi..heee..





taraaaa!
sekali lagi nak bawa kome round2 korea sat..jamu2 mate kan memalam ni..~ eh..pepagii nih...
okeh:

stesen yang petama, kite samapi ke Pondok yang cantek tu~ penuh keklasikannye, heee..tu kat Dongguk Universiti..cantekkan =)

okeh, jalan lagik,
nampak x due kupon 2?
hee..tu kupon nak amik makanan kat Dongguk University.
DEme nye stail cr makan cam kat omputeh tu..amik sendiri
pas abih makan..kemas2..buang sampah sume..kumpul tray kat tempat yang disediakan..
huu..nape kite x wat cam tu kan?
ish2..kene contohi ni =)


okeh, jom2..jangan buang mase..dengam melalui jalan raya yang sesak tu.
NIlah petame kali saya ase melalui laluan pejalan kaki di simpang 3 yang sangat dasat.
huuu
sememangye orang korea nih suke bejalan taw..sehat2 jek..ish2..bagus kan?
tengah2 jalan tu sempat lagi amik plat kete deme..
jakun no aku ni..
hahaha..peduli la owang nak cakap
cek Sammy saye kan~ hehehe


ha...dah abis jalan..mai jengah ke langit nuh..heheh
kalo kite ade Telekom,
deme pon ade
tapi len sikit ah..
deme ade SK Telecom
adik beradik ah tukan~ sedara tepisah =D

okeh~ gambo yang last tu, selingan kami  di UTM, amik gambo le dengan Banner gedabok beso tu..kenang2 kenagan la kate kan..~ heee.
Nanti konvo bole gambo situ lagi..
heeee

okeh!
nanti cik mimi sambung ngomel lagi!






3 comments:

siti kektus said...

hehehe,
bukan selalu pon dapat g obersi ni kan.


kalau kite pon jakun, semua nak di ambil gambar. buat kenangan lah katakan. hehe ;)

Ain said...

waahhh bestnyee akaa :D :)

aimie amalina said...

@ siti kektus :
hehehe
yula
bukan selalu kan..kiki..i loikeeee =)




@ Ain:
bes ain!
hehehe =)