Wednesday, July 20, 2011

seNioR miOr

Bismillahirrahmanirrahim..


"mama..nape akak pengawas tu cam x suke tia jek.."
"nape...die wat ape kat kamu.."
"em..die x delah wat apepun, tapi tia  ase cam die x suke tia jek mase die aja2 tia.."
"xpela...biarlah, kamu hormat2 la die, die kan senior.."
"mama! tia hormat je sume owang, owang je x hormat tia.."

huuuu, bile dengo dialog adik kecik saye tu dengan mama, saya dah membayangkan Senior kerek merek, yela..pengawas kan...senior plak tu..form 5 katekan, hohoho, cam tu la lagaknye..huhu, sian adik saya, pelapis, pengawas baru, n die sekarang bau form 3.
Teringat zaman sekolah, mang senior sume cam tu eyh? (opsss, saya x...saya senior paaaaaaalinggg ramah, hehe, sampai x hingat name owang..hehehe)
Yela, mungkin senior ni act cam tu utk:

bagi lesson sikit kat bebdk supaya x tunjuk belang2 zebra
mungkin gak x nak junior kaco senior ( x men la dgn bdk2 ni kan..hohoho)
mungkin gak saje, nak poyo2 kan diri (hahah. terutama pengawas)
mungkin gak nak jage amanah supaya deme dapat jage adik2 dgn baek


sumber: Google



heeee, so..jadi la senior yang baik2 ye!
sebab nanti junior ni akan buat sejibik sejebon cam ape kome wat kat deme kat junior deme plak..huhuhu





mode: sakit2 pon tangan laju gak taip..hohohohoho




2 comments:

siti kektus said...

dah besar lah katakan. tu yg senior fikir dorang boleh buat sesuka hati je. hukhuk

aimie amalina said...

@ siti kektus:

heeee..tula pasainye~ oo..sape buli adik saye..siaplah!hehehe