Wednesday, July 27, 2011

dari LenSa Seoul = 4

Bismillahirrahmanirrahim..


heeee..
x abeh2 lagi cek mimi nak cite pasal ni eyh..
hee..~ sukee..tiap kali windu kat deme..
mesti nak cite lagi pasal nih
kawan-kawan SEP ku~ selama 4 tahun di UTM
aku windu nih!!!!!
T______T

soo...nak cite lagi..pasal cek SIulll

or the rite name
Seoul

heeee

.
.



ha...ari ni banyak sikit pic kan..kikiki..
rata2 sume gambo ni  dari my Sammy aka Samsung yang bukan DSLR la..heee..

ni sume di ambil di Korea University
2nd best University kat korea selatan
yang 1st jatoh kat SNU= Seoul National University..

Korea U ni pon not bad~ dasat2 ah budak die..Sampai student Msia kat sana cakap..budak2 korea., kalo time exam week, bawa sume tilam bantal sume dok tido kat library or cam tempat dorang study, kire dorang x stay kat bilik ah..~ yela...x mo tito2 ni..heee..dasat gile..huuu..mang x layak la owang cam saya ni nak setadi at sane kan..huhu..cukuplah p  lawat~ merasa gak..kiki =.<

 tu..ade salji jatoh kat pokok..cantikkan?
mase mule2 dapat pegang salji tu..~ excited gile.hahahahah sampai kejadian yang x diingini berlaku dengan Bes nye..hahah

nak tawu ape?

hahahhaa

tamo lah cite!
malu..!!

>_____<

kiki..tu siap ade men auwcak2! palk kat pokok tu..hehehe...sempat snap gambo kat College of Engineering yang x bape cukup urup tu..hahha..Mang kopat setadi sungguj sampai urup pon pengsan..kiki =.<
..




6 comments:

Akak Kopi said...

koreaaa! mencik tau kau dah pegi T-T aku takde rexeki lagi nak pi obersi. keh keh

aiman said...

wah korea...

Kaca Lensa said...

universiti terbaik.. S-K-Y
hehe.. mie, pat2 plih satu.. haha

aimie amalina said...

@Akak Kopi:
hak3..
x kesah la mencik pon..
jom pegi lagik akak kopii!



@ aiman:
hee..bes2 =))



@ Kaca Lensa:
tamo!
UTM dihatikuu!hahahaha=p

FasiHaH SupiaN said...

tak gi sungkyunkwan university ke kak?

aimie amalina said...

@ FasiHaH SupiaN:
cam x jek
hehehe..
p dongguk dgn korea U =)