Monday, July 25, 2011

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?

Bismillahirrahmanirrahim..




waaa..x serik2 aku nak join kritik2 nih..
heee..
xseriklah..sebab nanti boleh bagi belog lagi cantik dan bes untuk dibace!kan2...
jom la join lagikkk!




meh2..
mai datang singgah sini sat..
sesaat dua pon okeh!hehehe...
saya mengalu2kan sebarang kritikan nak membina ke menaikkan tangga ke..heee
sebelom kritik ciom pipi mak dulu eyh!
sejuk hati mak..hehehe





36 comments:

Kasut& Karipap said...

kritik ape ye...
hehehehe....header kalo besar mesti cun =)
hehehehhehe.........

cik najihah said...

thanks datang blog kritik..
hihi..ala nak kritik ape ni..sume da ok :)

aimie amalina said...

@ Kasut& Karipap:

heee..oo..begitu..kiki
okeh!
haittt..mkaceh..akan cube dbesaqkan..hehee =)



@ cik najihah:
hahahaa...
yelah tu =p

maceh jihah!

cik Beskod said...

alahai... xde bende nak dkritikkan huhuhu

BERT said...

kemas blog ni..mungkin boleh edit skettang header kasik gemapk dik.. segempak layout adik ni.. cayalah.. happy blogging yaa

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Tapi kalau pasang Header besar sangat nanti Loading Page akan jadi lambat.

Kalau boleh maintain saiz blog sekitar 100kb je ye...

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

tq sudi ke blog tau..

erm,kritik pe ea..

ha,header tu lau balance kan msti tmbh cun!!

p/s: pndgn aje tau..jgn marah ea..

aimie amalina said...

@ cik Beskod:
ayoo..smp cm tu sekali ye..heee=p




@BERT:
waaa..bek akak!
huu...kene bertapa photoshop nih..hehehehe





@JAMALUDDIN ABU BAKAR :
ooo..
okeh2..akan dtitikberatkan soal ni..heee..macehh!

aimie amalina said...

@ nuyui a.k.a miss NUSHA:
oo.soh bagi tengah eh?
cam ne ek?
hihihi..saya budak bawu beljo..tu ah..nak buat tapi x taw..kikiki

.M.E.A.S.M.Y.S.E.L.F. said...

hi dear! :) amalina umur 19~ hehe.. :) thanks datang blog taw syg~ em.. :) byk nak tegur~ hehe.. tp utk kat sini, amalina nak tegur part yang feedjit tu rasanya tak perlu kot syg.. pastu, wat la hide shoutbox. lagi kemas.. :) list entry tu better wat yg mcm biasa tp buat scroll box~e header kasi centre.. :) pastu da cantik. law nak tanya ape2 ley pm dekat fb amalina atau komen je kat blog ye! :)

Edy Ramanov said...

kemaskan lagi blog ok

http://edyramanov.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

aimie amalina said...

@ .M.E.A.S.M.Y.S.E.L.F.:
haittt amalina kembo!
hee..
suke sume teguran tu,macehh!
akan cube di ubah seday mungkin..hehehe =0)



@ Edy Ramanov:
haittt!
heee..okeh bosh!

.M.E.A.S.M.Y.S.E.L.F. said...

dear.. :) add kat fb ea.. :) amalina add,, senang nak ajar bout yg buat scroll box utk list entry tu..
oh ye, list entry tu yg amalina maksudkan tu mcm amalina punya list entry(boleh scroll and ada tajuk)

cik najihah said...

waaa ramai dah komen yg same..
buat scroll box :)

a.m.y ^_^ said...

salam.. hyep.. x reti sgt nk kritik2 ni.. huhu overall blog kemas, tulisan pn sng bce.. tp x nmpk plak muke empunye blog ni.. nnti klu jmp kat utm, x knal plak.. hehe

aquatwins932 said...

hai.. ty sudi komen blog saya :D overall, blog ni k.. but, maybe awak bole try center an header tu.. hepi blogging ea ^^

faridah nazurah said...

singgah dari segmen abg ben. hurmm,, takde benda sangat nak kritik blog nih. blog ni simple but nice. tapi kalau awk warnakan sikit blog ni dan header tu kasi center mesti lagi ok. sorry ye kalau sy terlebih komen. jom singgah blog sy

http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

MiSs ChUbBy ChEeK said...

tak ada benda la nak kritik..ok jer kat mata nie...nice blog...

http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

AzatLazat said...

nak kritik mende pon tak reti sebenarnye, takot tersalah kritik.
jadi dengarlah apa yang deorang kritik kat atas tu, saya ni masih beginner. lain kali saje la ye.Heheheh

Elih Japahar said...

semua kritikan hampir sama je,scroll utk blog archieve pd sidebar,dan centre'kan header..itu je,dan semuanya nampak menarik :) entry pun best...

c genk bah ne said...

nak kritik juga ker??sbb apa yg genk nak ckp ne sama mcm org lain..

bloglist tu kc scroll box a..


http://genkcorner.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

ASYIK-ASYIK LAGU LUAR JE,CUBA LETAK LAGU POPULAR KAT NEGERI KORANG,,KAN BEST!!

Laila Majid said...

header improve lagik ok.kasi width die same gn width body post tu.background belakang kasi meriah sikit mesti best !

kritik sini meh ^^
http://lailamajid.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

[sutera kasih] said...

nk komen cket je dek..apakata tukar background yg menyerlah, then header ubah cikit hehe

kalo aimi nak, akak boleh tolong design blog aimi..free je sbb aimie kan adek akak hehe

aimie amalina said...

@ cik najihah :
hehe..
baekkk! =)



@a.m.y ^_^:
hihihi..
saye pemalu..kikiki.=.<




@ aquatwins932 :
okeh!
heheh..nnti try centrekan header =)



@ faridah nazurah:
oo..
orite..
cek lily nanti kaler2...hehe =)




@ MiSs ChUbBy ChEeK :
heee...
macehh ye! =)



@ AzatLazat:
heheh..
samelah kite! =.<




@ Elih Japahar:
hee..maceh!
baek2..akan try nnti =)




@ c genk bah ne:
oekh genk!
heheh =)



@ Laila Majid :
hee..
baek..cek lily pas ni mest lagik menawan!=)



@ [sutera kasih]:
waaaaaaaa..
terharu nih T______T
hehehe..nak kak!hehehe

Aina said...

singgah nak kritik blog aimie pulak.

mmm just nice.tak de masalah nak loading sbb akk guna streamyx.lajuuu....

aimie amalina said...

@ Aina :
heeee =)
laju ye kak..hehehe =p

TeAqArH said...

salam...mau keritik ni an..^_^...
hurm lau boleh centerkan header...pastu utk beloglist wat scrollbar...dpt jimat ruang

http://naklempang.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

aimie amalina said...

@ TeAqArH:
heee..
maceh! =)
okeh2..akan cube nih =)

Dang Intan Duka said...

besarkan sedikit tulisan..

peace

[sutera kasih] said...

kalo nak email apa yg patut kat sa_zza143@yahoo.com hehe

esoklah akak buat, boleh?
mlm ni nk BW hihi

KimiCnoL said...

live traffic xpayah pon xpe..shoutmix warna dia pelik ;D
(follow)

petua kuruskan badan??

lieynanilaz said...

blog ni kemas dan elok di mata saya...hepi blogging ya...:)

Mrs. Farhan said...

Feedjit x perlu kot aimie.

Harap maaf andai terkasar bahasa. =D

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

zarahanggun said...

Cool blog!!

ZAC juga ada give away contest , kira jumlah duit syiling mudah sgt, menjemput tuan tanah dan semua orang utk join, siapa yg teka betul dpt keychain pilihan patern dan letak nama sendiri, apa lagi klik la link ni utk join.
minta izin tuan rumah dan sy add as follower tuan rumah sebab bg tumpang lalu dan kalau sudi follow la balik. TQ

Atiqah Sa'ahiry said...

nak kritik ganaz3...

background colour gelap sikit ke..ahhhaa...pilih colour yg cool.oppss kita pun tidak tahu color yg cool macam mana...nak putih, putih jelah..k

ne terang sangt..n kecian bunge x nampk sangt kenaturalan nye..pandangn kita je sbabnya semua orng menyukai warna yang berlainan..

xperlulah ikut colour cadangan kita je ye..follow ur thinking..hahaa

aimie amalina said...

@ Dang Intan Duka:
okies!
kasi besaq tulisan =)



@ KimiCnoL:
kiki..
okeh, nanti mimi tkr kaler pelik tu =p



@ lieynanilaz :
hee..
maceh taw!



@ Mrs. Farhan:
ooo..okeh2..x pe farhan =)



@ zarahanggun:
hehehe..
cool blog ke cool belog?ehehhe




@ Atiqah Sa'ahiry:
hehe..sile ganaz2 ye..
hee..
oo..okeh..cube tonolkan lagi ye..heee..
baek!
maceh!