Sunday, July 31, 2011

cubit peha kanan, ouchhh! sakit peha kiri I

Bismillahirrahmanirrahim..


erkkkk~ alhamdulillah..
usai satu nikmat
nasi+pajeri nenas+ikan goreng= pehhhhhh~ terbaek ah mama!
hehehe
~ dah diner..kome jgn diner lambat2..nanti smart tag pon lambat cam mr.Ninja cakap..kikiki~

cite awek aku pontianak pon dah abis tengok~ weee..boleh la..cite melayu humor, dok ngekek gak la sowang2 tadi..jap2 ngekek dengan c kurtia nih..

orang baek ni selalu kene pijak2 an?
orang yang baek, cam nampak bodo je, pas tu diuli2 cam tepung gandum nak wat donut..ish2..
napelah~
die bukannye bodo~ die cume terlalu lurus dan baek jek. Salah ke deme nak jadi baek+lurus ni?
aigoo~ sape cakap salah tu bek g selam dalam amazon, pas tu x yah timbol2 dah ye..
huhuhuhu..

Pas tu~ kalo dah die tu lurus, jangan la diperbodoh2kan die~ jangan la dipermain2kan die, die pon cam kome gak, manusia..kalo owang maen2 kan kome, ape kome ase?
mesti ase nak hayun penyepak sulong faster2 an?
ha..cam tu gak la golongan cam ni ase~
cubelah jadi "Cubit peha kanan, ouuch~ sakit peha kiri I.."
weeee~


Vampire by ~ aiki-ame



hehhe, ni sebenar nye  sikit kesimpulan dari cite awek aku pontianak tu~ sian jek tengok si Bob tu, diperbodoh2kan oleh Bos dan kawan2 die yang jaat, oleh awek die yang bukan si ponti tu~ lagi bagus si ponti dan bFF die tu si pian andre tu, at least dmee x berhati jahat cem deme2 tu?
haiyoo~ 

moge kiTe x jadi cam ni eyh~
bukan nak soh jadi cek POnti
tapi 
ade hati yang baek cam sazzy si Ponti ni~
weee~





7 comments:

SoLy SoLicious said...

heeee~


selmat menyambut bulan ramadhan ^_______^

aimie amalina said...

@ SoLy SoLicious :
weee~
salam ramadhan juge!
>___________<

FasiHaH SupiaN said...

zaman sekarang, kawan pun sanggup makan kawan...

sleeping_maniac90 said...

ad gak kawan y bek sgt..
rs cm lempang kasi laju sbb bek sgt..
slalu dipergunakan..
tp nk wt cane...
itu la dia..
im proud to be his friend hehehe

aimie amalina said...

@ FasiHaH SupiaN :
tulah
banyak kan~ aigooo
0.0



@ sleeping_maniac90:
hahhahha
baek ke "baek"?
kiki
papepon kawan kite ann =)

AzatLazat said...

ok dah jumpe!
hahahaha

aimie amalina said...

@ AzatLazat :
hahahahha
bagusss!