Monday, January 9, 2012

12.43am~ wasiat ke?

Bismillahirrahmanirrahim..






Makin lama makin layu kembang si lily ni kan. Tengok jelah tuan yang melukis nya. Jauh arang dari punggung periuk ha..huhu. Tak pelah, buruk itu seni kan?---> ayat pujuk diri sendiri.heee..

tak de mood menaip ke? tak delah. Selalu ade mood menaip. Bukan setakat ade mood, kekadang asik pikir pasal belog je. haha. PAdahal blog tu tak bagi nasik pon kat saya hari-hari.hehe.

tapi macam mana-mana pon, ada pekara yang lebih penting sedang menuntut diri ini untuk menyelesaikan nya dengan kadar segera. Maka perlu di selo downkan sikit-sikit ektibi berblogging.huu..sedih?

Sedih la jugak. Dulu mase hajin gile tak hengat post entri, dalam sehari capai 13 entri post. huuu. Pas tu selo sikit kasi 5 atau 6 jek.. Paling-paling pon 3 atau 4 entri. Dan sekarang? bakal sehari 1 entri jek.Jadiklah kan, daripada 0 terus..heee...

Walau macam mana pon, sesape yang masih merindui, kot2 la rindu apa caye tulih ni, insyaAllah, mimi akan tetap sampai ke belog kome, cepat dengan lambat jek taw. Tak tahulah nape rasa diri ni bizi jek tapi tak delah buat apa2 pun sangat. Yeke? eh..entah..haha :p


Kalau tak berhupdate sekali pon, jangan risau, daku  akan selalu merindu diri mu, kalian2 peneraju belog Kerana Lily ni..hee.. Kompem! tak tipu ni! tulus dari hati comel saya. InsyaAllah :))

Macam buat wasiat pulak.haha. tak pelah. Sekali sekala meluah perasaan ape salahnye kan?hehe. Okeh, sayang semua. Jumpe lagi esok kalau masih ada antara kita. =.<

InsyaAllah :))

Nuuunite!



27 comments:

saffiya_aleesya @ echa said...

takpe utamakan perkara yg penting dulu..nanti asyik berblog je tergendala plak perkara yg lain..

Cik Jannah said...

adik. rindu jugak kamu. :) rajin2 dtg jenguk yer.

Teenager Housemaid said...

walaupun saya baru lagi baca belog ini, tapi sememangnye belog ini sgt best!

jgn 0 terus eh..atleast satu hari satu pun ok..hehheee..

::WafaIrdina:: said...

belog ni wajib ain singgah au..truskan berblogging..suke bace ur entry...n keep in touch olwez..hee

*lukisan xcantik xbmakne tuanny pun xcantik kn..huhu

Iffah Afeefah said...

Alahai sygku opah ku
jgn berwsiat2

nuyui a.k.a miss YUI said...

wat mana perlu dlu okies..

NA said...

Bz watpe yer? Kak Wina selalu doakan dapat kerja. Baca terasa rindu.

-wina1979-

nini said...

buruk tu seni ? hehe comel je...tapi seni tu unik...=p

mas saari said...

banyaknya 13 entri! akak paling banyak pun 4-5 entri je...

itupun jenuh nak pikir idea..huhuhuu

Prettywrite said...

phew..1 entry 1 hari pun bukan main payah juga nak keluar idea kan..
takper asal jngan berhenti berblog dah..:)

dhiera said...

saya satu hari satu entri. ada hari tak ada entri~ huhuu

Munnafendy said...

aimie nak p manaaa??????

serius ai akan rindu kat aimie =(

Munnafendy said...

aimie nak p manaaa??????

serius ai akan rindu kat aimie =(

Norlida Ramli said...

slalu tgk blog mimi mmg slalu berupdate :)

mimi bz ye?xpe..utamakan yg penting dlu..miss u! heheheeheh :p

ciK LyndaWawa said...

huhuhu..tu memang org sentiasa berfkir tu camne nak updet entry..saya tak mampule...hehehe..kdg2 malas.hehe

Cik Sara said...

pergghhh..slow ke adik kayu? belum tengah bulan dah 30++ entrie..dasat.. memang blogger sungguh kamu ye!..=D

Papa Mifz said...

pernah post 13 entry perday...wah hebat...;)

Paris Lipton said...

dulu masa gi smnanjung pon rindu....huhu ape2 pon cayok2 dlm semua prkara :)

Yatie Awang said...

buat yang penting dulu, akak pun sekarang susah sikit nak bw..nak post entri bolehlah kejap2, bw makan masa sikit..
maaflah akak pun dah jarang singgah sini..

p/s: cam mana ek, akak nak letak entri blog org lain di tepi blog kita tu, yg macam mimi letak..citer cikit

teha said...

nk g mn ? nk ikott ! hahahha !

era kecik said...

slow down aktibiti blog ? huuhuu .. sedih kak .. :'(

> era pon rindu gak ngan akak .. hehe :D

>> ade ugok ghopenya kak aimie .. :)

hamzah ian said...

mmg mcm wasiat.. hehe

Asyikin said...

buat yang penting dulu dear :)

aQimie Ceplos said...

haha!
mane kau nk pegi weh? :)
perh. 1 hari 13 entry? -.-
power!

Faaein Talip Roy said...

samalah.. akak pun pk gitu..

rasa bz jer..

padahal takde lah bz mana pun..

tu lah.. dapat update 1 entri 1 hari pun.. dah cukup kan.. ^^

Ann Ishak said...

1st time saya dengar, boleh post sampai 13 entry per day....hebat kamu

Lia Irdelia said...

dulukan mana yang perlu ..

maklumlah..
sudah semakin bizi sekrg yerk..
hehehe