Saturday, January 7, 2012

PesaNan di petang Sabtu

Bismillahirrahmanirrahim..




Sudah petang Sabtu hari ini,
Baru terkial-kial membuka kerana lily.

Keluar pagi balik petang,
Mahu  berlesson atau merepek panjang.

Cepat la tolong empunya kerana Lily,
dari terus kepeningan ke kanan ke kiri..


Heeeee, tulah, petang-petang baru nak buka belog. Lepas tu macam tak taw nak bagi lesson ke tak.haha. Boleh tak cenggitu? Patotnye siap awal-awal pastu autopublish je, kan kak ngah?hehe :p

petang-petang, otak pun tepu kan?huhu, termasuk lah diri sendiri ni (padahal tak de idea nak bagi lesson, hohoho). So, tadi jenjalan ade beli buku tajuknya "Hadiah untuk Ilahi ". Bace secara rambang la tadi, lebih kepada amalan dan kelebihan2 bulan Ramadhan dan tupppp teringat! 

Belom ganti pose!hehe. Nasib sehari jek.hehehe.. hehehe ye..Walau sehari pun, nanti dah nak dekat puasa ramadhan tahun ni baru berlumba-lumba nak pose straight seminggu..hehe. Makanya, mimi di sini, mahu menyeru, baik lelaki, mahupun perempuan, yang mane ada tertinggal, sengaja mahupun tidak, mohla kita beramai2 ganti pose di awal tahun ni ye :))


Jangan buat-buat lupe ye. Tak baik tipu diri sendiri. Sebab Tuhan lebih awal lagi mengetahuinya.. :)



12 comments:

ShahzCudin said...

dlm2 xde idea tu dpt jgk bg sikit pesanan...bagus2..

KaK LimAh Si SupiR said...

kaklimah p0se penuh..tekejut takkk? :P

bobiedanbad said...

lagi sehari nak kena ganti :)

Ana Aishah said...

alhamdulillah dh selesai mengganti :)
hehehehehe. sis pun takde idea nk update blog so just walk around ler.. hehe

mas saari said...

akak pun tak ganti lagi...huhuhuuu ada lagi 3 hari!

naim said...

salam.

hehhe

Iffah Afeefah said...

ye opah sape suh lupe berlesson...

ingt de idea terus taip

k ngah 10 hri to go...

*sape suh excdent bln pose kan?

fany wany said...

saya tak ganti lagi --'
terima kasih ingatkan, hehe

Mishter Izwän said...

popuan ramai yg kene pose ganti, hehehehe


feel free to visit me at speechless009.blogspot.com

maszull said...

assalamualaikum mimi...mama pun masih belum ganti lg...bila la nak buat kan jgn lupa nanti susah...

ciK LyndaWawa said...

saya dah abis posa ganti..=]

Lia Irdelia said...

alamak...
hehehe,
saya juga belum lagi habis mengganti..

ngeee,,


Tq for reminder... :)