Saturday, January 28, 2012

rindu nak bebel malam

Bismillahirrahmanirrahim..



semuaaaa!
selamat malam!

kiki, aihhh, dah lame tak berbicara santai gini kan. Asek bincang isu serius je dalam entri2 sebelom ni, erkk-----> adakah itu bermakna melangkah ke fasa pra kematangan?

okeh, itu teori buatan sendirikkkk aje, heeee :P

Asssebenooonye, tak delah siyes ape pon, cume mungkin otak, emosi, perasaan, fikiran bergabungggg (sambil buat tanda bersatu teguh bercerai roboh,hee), tu kot yang menjadikan entri sebelom-sebelom ni, siyess je kan :)

Walaubagaimanapun, mimi harap, sesiapa yang datang singgah lalu membacanye, dapat la merasa kan seceot dua ceot isi2, penting eh! 
Terima kasih, daun keladi,
harap-harap sudi datang lah lagi :)

Lokasi mimi?
Asssebenonye jugak, semenjak berlaku sesuatu yang kurang enak hari itu, gara2 mimi, ter hajen menceritakan keadaan mimi pegi intebiu segala itu ini, ada pengintip2 kurang berhemah rupanya yang mengikuti cerita mimi tu. So, mimi buat keputusan, mulai hari ini, sidang belog ini akan bertambah privasi.Huuuu..

Sedih la jugak. Sebenanye, nak berkongsi lah perjalanan kehidupan sikit2 dengan pembace Lily ni, tapi, ehmmmmmm, ada makhluk salah guna, tamo lah tuduh sesape, maka tidak mahu melukakan sesape, mimi memilih untuk menjadi misteri jugak :)

Apa yang boleh mimi cakap, mimi sekarang tidak lagi berada di kawasan di mana internet nye LAJU seperti dulu. So, sesape yang mengikuti perkembangan cek Lily ni, insyaAllah, tawu jugak mimi di mana di mana kan. Ke ada sesape nak tawu..heee..emel je saya, ade emel address kat atas belog ni kan?

Lagipun, tak delah penting mana kot. Mimi bukannya, super diva ke ape kan,hahaha. Yang penting, syukur, masih lagi hidup, masih lagi gigih menaip di kala tenet ni sangat la ehhmmmmm seloooo gedekgedek...huuuuu.. Dan masih lagi berpeluang memmbace entri-entri kome secara senyap tanpa di balas (Sangat kesal ni..huu..mimi minta maaf taw :(  )

Huwaaa..
Ase lame dah tak bebel panjang macam ni kan. Kekeke. Harapnye mimi masih gigih menjadi Blogger.

Kenapa kamu memilih menjadi blogger?
Entah...
Suke suki..
Suka bercakap, bila tak bercakap jadi giler, so, menaip dapat menjadi aspirin kepada penyakit tersebut..hahaha.. Yeke?

Tak delah. Ni sume lahir dari hati kan? Walau teruk macam mana sekalipun keadaan tenet ni si selkom brodband ni, mimi cube bertahan gilerrr abissss ni, sampai dapat buka page sendiri, dan lelajuuu hupdate..kiki..

Mimi selalu mengharapkan semua kengkawan, menjalani kehidupan dengan lebih baik taw! Walau mungkin mimi dah jarang nak ber keep in touch dengan kome, tetapi kome selalu dihatii :)

Siyes ni. Tak tipu.

Okeh, dah tacing, dah boleh tito, nunite! ;)




15 comments:

fRaMe+LenSeS said...

rindu jugak nak baca bebel malam tu. huu.. sapa yang kaco mimie tu? meh nak sekeh pale meh,.

mimie, jauh2 jugak. jaga diri tau mimie. pape gtau kat nadh. :D

ShErA said...

lama tak singgah sini... baru sj cuti sem... nk start blogwalking balik... seronok bila baca entri mimi...

HARITH ISKANDAR said...

jom kite pakat2 sekeh paler org yg suke intai2 tu..ehe

sergeant keroro said...

nyte2, hehe

Iffah Afeefah said...

spe?

jgn share sgt k opah

jage2

Lia Irdelia said...

mengapaka?.

huhuhu,,
ok2, per2 pun take care ur self ukey dear,, :)

maszull said...

assalamualaikum mimi...mcm mana ngan interbiu hari tu okay x moga berjaya agaknyakn...

x pe la dok kat mana2 sama jer kan...:)

era kecik said...

sekeh jangan tak sekeh harith.. hehe XD

:: senyum kak, senyum.. tak mau sedih-sedih.. :D

mas saari said...

teruskan menulis ye!

Santri T.P.I.N.I said...

teruskan berblog yer! chaiyok!!

Paris Lipton said...

hehe kite dh pm fb no....jom jmpee ><

syakey said...

misteri kak mimi :D

takpa, walaupun kakmimi menjadi misteri, tapi teruskan menulis bahan ilmiah,suka baca :)

Si BuDaK KaChAk said...

nak join gk sekeh bleh tak???Hahaha

Dzarief Zuhdi said...

nak komen tapi taktau nak komen apa.. ermmm

nyte2.. walaupun skang bru kul 519pm. haha

Kaca Lensa said...

xmo sdey2 mie.. masih ada yg sudi mendengar ang bebel mlm2 ni... hik2.. terigt zaman dulu2.. sob2...