Friday, January 13, 2012

omak, tolong la cayo kat den

Bismillahirrahmanirrahim..



#part1:
saya: meh ina la yang bawa ma, mama dok sebelah jadi boss
mama: tak pe, bia mama je bawa, kete banyak nuh..
saya: emm, baikkk..

.
.
.
.
.
.
.

#part 2:
mama: ina, kamu la ejas paking kete ni,tak tawulah mak
saya: see?kan ina dah cakap, dari tadiiii lagi.





.
.
.
.
.
.



kesimpulan: Tiap kali nak bawa kete sepanjang dok KK ni, mesti mak yang nak bawa.Boleh bilang dengan jari, bape kali je saya yang bawa. Tak harap lagi kat saya, baru lagi dok KK ni,katanya lah.., apakah =.=




Makanya redha jek.haha. Tapi yang lucu nye, tiap kali nak parking yang ceot2 yang tak cukup ruang, die gelabah dan suroh anak die yang parking kan. Dan mungkin lesen D saya berguna time parking jek.hahaha.

Omaaaakkk omaaaakk, entah bile nak harapkan anak dara dia ni.. aihhh.. Mungkin inilah yang tiap ibu rasa tiap kali anak die nak bawa kete, ke omak den haje?hehe.. Yang nyata taw, sebab dia sayang kita die buat macam tu :))




19 comments:

Iffah Afeefah said...

td br menguruskan membe memarking..mmg sebelah kete honda kot

ps: Omak risau la tu...omak den pon tak ponah naik kete den bawak laie..takut sgt

KaK LimAh Si SupiR said...

betoiii..mak mane yg xsayang ank dye ^_^

miss Fyqa said...

semua mak sayangkan anak2 nya.. hee~

ZURAINI said...

mak kite salu jee suruh driveee.. huhu

*ZaFirAh* said...

agaknya mak masih tak percaya anak dara dia ni dah besar^^
sama dgn mak fira~hehe..

siti kektus said...

mak kite dgn rela hati suruh kite drive. hehe tp skg rasa macam diri ini tak expert lagi lah memandu. hihi

diya said...

heee. mak sy ok je. ayah sy, tak bagi lgsung sy bawak. kecuali kat highway besorr. dan kena bawak bawah 100km/h je. ish ish. jiwa muda niee. sia sia lesen sy. :/

Ieja said...

kalau sy pulak parking yg bagi kat org lain..hehe

mr.ninja ^___^ said...

kikiki..xpe kt cni owg laen plak bwh,owg tu jd boss je..kikiki

p/s: saye bwk slow je.pemandu berhemah kn..=p

eva said...

haha.. adek laki saya, sampai suroh pak guard dekat mall reversekan tempat park.. sbb adek keta baru jer dpt lesen P..so lom ader konfiden lagi.. masa tu dia sorang2 jer.. memalukan sampai minta pak guard tlg..

.........cP~ said...
This comment has been removed by the author.
.........cP~ said...

Mak saya pulak dah bising suruh saya ambik lesen. Okay, saya tak reti memandu.

p/s: butang follow saya sepatutnya ada kat bawah header. tadi dia menyorok kot.

ShahzCudin said...

apa tu? muka parking eh?
haha..btol..mak syg kita tu..tapi...

fathiahRAIHANA said...

hihi mak risau tuuu .

sy dh ade lesen, tp dh lama tak bwak jd kekok plak. mggu ni bru praktis2 blik, hee :>

Nalisa Syahira said...

hik hik , tak sabar nak bwa kete lps ni .

Hanie Dew said...

cute mak ko.aku rasa dia suka driving. tak suka parking.

tapi ko terrer parking memang salute la.

Lia Irdelia said...

wahhh..
kamu teror parking erk..
boleh ajor x?..

huhuhuhu

izatty fatihah said...

haha mesti mak risau nak biar cik aimie bwk..
samela mcm abah zaty risau nk bagi abg zaty bwk kete..walaupun abg zaty laki hehe :P

# waa terror parking tu
tahniah2 huhu :D

Teenager Housemaid said...

hehehe...
saya tatau bawa kereta pon apatah lagi parking..