Sunday, January 8, 2012

lessOn 149 (terlewat)

Bismillahirrahmanirrahim..



Ghaseeee macam tak sonok pulak tak post lesson, maka nak jugak la bagi lessOn malam-malam ni. Soriii taw terlewat lagi berlesson..Tapi lessOn ni macam untuk pompuan jek. heee. Yang lelaki mungkin boleh amik tawu jugak :p

Sape perempuan yang masih belum kawen macam cek mimi?weeee. Ase kita semua wajar amik perhatian ni kan kan? Bukan setakat untuk nak kawen jek ni, tapi TANGGUNGJAWAB kita sebagai wanita islam :))

Kalau ase macam tak cukop sarat lagi, moh la kita top up menopup sementara masih menjadi single+not available+limited edition+special :))



p.s: Gigih membalas jejak hee :))
p.s.ss: bile nak setady ni..ish ish, pemalash punye cikgu =.=



24 comments:

saffiya_aleesya @ echa said...

Ada sesetengah tu hantaran lebih dari RM1OK tapi apa benda pun tak boleh diharap, apa pun tak reti nak buat.harap hantaran je tinggi..ibarat beli barang mahal tapi takde kualiti

::WafaIrdina:: said...

wahhh...jauh sekali ..terlau tinggi permintaan 2...dalam proses untuk mensolehahkan diri..mudah2an dipermudah..kamoo jugak yaa..^^

Norlida Ramli said...

wah..byknya nk kna ada kelebihan ni..so mknanya hantaran tu biarla berpada2..jgn nak tggi2..hehe

isk..p study!! :p

Lia Irdelia said...

makanya tidaklah saya layak utk sebanyak itu..

+_+

Tihara said...

salam,

nice entry..bese nye hantaran ni ikut akademik org tu..makin tgi akademik makin tgi belanja..huii laa

msredcheesecake said...

Akak pernah ada sorg je bf, dah jadi hubby dah.... Kalau ikut list ni akak tak layak dpt hantaran rm 10k...

Bulan Syurga Firdausi said...

:) mahar yg rendah tu terbaik..tp zaman skrg kene relivan :) perbincgn tu pentg asalkan jgn melampaui batas n blaku pembaziran...insyaAllah dipermudahkan.....

eva said...

tak ternilai dalam list tu hehe..
epp cikgu tak leh malas.. bahahah ;p

Mishter Izwän said...

ciri2 yg cm tuh sesuai untuk org yg hantaran rm5k la . hehehe


sy follow sini, kalau sudi follow la sy balik K!!

NA said...

Betul tu jadilah muslimah yang mahal harganya. Kak Wina pun lum kawin :)

-wina1979-

Juliet_iRa~" said...

ira blom kahwin mimi!heeee

;p

sedang bersedia memenuhi ciri2 tu..kekeke

pss : apa yang dah lulus?msk ek..haha ;p..blom laa..

Teenager Housemaid said...

good lesson!!!
saya belum kahwin...kekeke..

tapi, byk lg yg xxtrcapai kt list tu..-_-'

izatty fatihah said...

err, nampaknye hantaran zaty lagi murahlah hehe :)
yup knela terus topupkan diri utk penuhi tanggungjawab kite..

Iffah Afeefah said...

Xlykla la 10 ribu
kne krgkn ni

nuyui a.k.a miss YUI said...

hntrn tu tak beri pape..xwajiib pon.

nini said...

betul kan........selalu terlepas pandang.....sekarang manusia lebih nampak yang luaran aje...

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

Susah nak carik wanita macam tu..tapi x de la susah sgt.. saya pon boleh.. hehehe~

ciK LyndaWawa said...

sepatutnye lagi mahal yang camtu.=]

Asyikin said...

nice, terasa mak jemah bila dah dekat2 nak kawen nie. hihihi =.='

Anonymous said...

Hantaran sebagai syarat ajew,

nurayunni said...

terpulang pada psngan masing2..

Faaein Talip Roy said...

huhuhu.. banyak jugak kekurangan ni..

Chegu said...

Saye pun blom kawin, hantaran sy lbh kurang 10kjgak... Errr... Lelaki bleh dpt wang hantarn ke? Haha

Ann Ishak said...

Banyak keje nak kene buat tu mimi....