Monday, January 2, 2012

apak dan Fbnye

Bismillahirrahmanirrahim..



ina, ce tengok apak punye Fb ni, tak boleh buka
alaaa, kalau tak boleh buka, apak tekan la  forgot pasword tu..
dah.. tak boleh ha..
ha..jap2..ina semayang jap..





..



inaa, tak boleh pon..
ye, kejap ina terai..




aah, tak boleh la apak..
dah tu tak boleh buat FB baru ke..
tula apak, asik tuka pasword, ni die dah sekat, within 24 hours baru boleh buat..
alah, ari tu pon macam tu jugak..
dah tu macam mana ni..tak yah la Fb2 ni apak..


.
.
.
.



eeemmm..buat emel baru lah.. buat Fb baru..
ha..buat kan untuk apak..
apak ni...grrrr..yela2..jap ina buat..





..



ina, macam mana, dah siap ke Fb apak?
dah2.. dah boleh cek kat enpon apak..
haa..padan muke Fb lama..hahahaa..
amboi apak, sonoknye..
seronok la, mangkok betol Fb lame tu..hahaha..apa pasword nye..
ha..kan ina dah bagi taw tadi..
la..kamu yang buat fb apak tadi kan..
alaaa..apak ni..ina ingat sekali tu je, lepas tu lupa dah..
adoiiiiiii...






p.s: kesimpulan, bapak dengan anak sama jek. Dua-dua nyanyuk..hahaha. Tak tunggu yang usia 52, yang 24 ni pon dah nyanyuk..Adoiiii.. Agaknye, dah terlebih ber SOSIAL tu yang abis pasword akaun la, pasword atm, pasword emel tertuko..ish ish..kata apak, diri sendirik pon same..keke..So, jangan nak mengata sesape..hehe =.=




12 comments:

Nadzirah K. said...

hehe..same la kite,slalu lupe password :)

shin hyun soo said...

senang gune semua password yg same..
email pon tu,fb pon tu jgak...huhu

Lia Irdelia said...

wakkakakaka,

kdg2 saya pun camtuh... :)

farhana said...

Hahaha..kelakar betul...!!!
Tergelak2 baca entry ni..
ur dad s funny la...layan FB rupa2nya... =D

Juliet_iRa~" said...

hehehe anak beranak ni 2-2 sm ek..;p

cik violet said...

kuang2..bole plak lupeeee eaaaaaa..same ler kekadang ;p


# eh, umo 24 tahun 2012 ka??

GaRy™ said...

hahahha... letak '1234' sudah ler~.. keh3...

budak penjara said...

bkn 2 2 nanyuk tapi 2 2 kaki fesbok..haha

IMANSHAH said...

saya pun baru buat fb baru sebab menyampah dengan timeline

nuyui a.k.a miss YUI said...

ahakz..ingt balik slow2 ea..

Faarihin said...

hahaha.. adoi..

nape tak tulis kat mana2 dulu..

Iffah Afeefah said...

sme cm mak kak ngh

24 jam fb

pastu tnye mcm2

paswd ape
cmne nk upload
cmne tu cmne ni