Friday, January 6, 2012

study! study!

Bismillahirrahmanirrahim..





Ehemmmmm
adakah anda masih ingat dengan ulat2 comei ni..kekeke.. Okeh, sape dapat jawab ni memang dia pandai ye :))

heee, adakah diri ini mampu mempelajari dan mengajarinye?heeeee.. Sapa suke add math? Cepat tutop mulut..hihihi..

Walau macam mana pun, mimi tak tahu la mimi mampu ke tidak, tapi rasa syukur alhamdulillah, ade jugak lah koje den sementara dok goyang kaki menunggu keje yang lebih tetap. Sebab ape?

ye2, saya mulai akan mengajar mereka2 yang bakal menjadi anak murid saya, dan pelajarannya--------> ADD MATH!
Hooomaigod, napelah berani mati sangat kan nak mengaja subjek ulat2 kerawit ni..huhu. Tapi tak cuba tak tahu kan? Cuba la dulu :))

Mana taw berkat doa kome, selaku kawan2 cek Kerana Lily, mimi akan menjadi peneraju Add math! cewahhh..heeee.. Semoaga aku tak kene bulik dengan budak2 sudah la..heee.. PE lagi..study2..heee.. macam dah lame tak tekan kalkulator ni..hahaha..adoii..mati lah..




19 comments:

::WafaIrdina:: said...

serious...rindu sgt sbjek add math...my feveret sbjek 2.....huhu...

nuyui a.k.a miss YUI said...

xsuka add math!! huahua

Hanie_Dew said...

saya suka add math. suka suka suka. hii.. rasa cam nak balik form 4 & 5. nak duk dlm subjek add math lelame.

mimi uiii..jue pun dpt jgk. dia sengaja tepek gambo aku nak buat lawak kat aku la tu. >.<

mas saari said...

cayalah mimi! moga jadi cikgu add math yang berdedikasi...

akak tak belajar pun add math dulu, math biasa pun lembab! huhuhuuuu

Jue said...

slmt tghri cikgu!! err aku benci math atau pe2 yg bkaitan ngan math sbb aku lomah subjek ni haha

Hanie dulu sifu aku, pastu aku err err suka tiru assignment dia haha

Izz Faizah said...

weee~~ mule2 bnci sgt sbb tade usaha nak fahami..tp bile nak dkat spm baru blaja btol2..baru rse cinta..tak knal maka tak cinta kan..hehe

Aweyn said...

add math? eurgh *faint

haha

Paris Lipton said...

huyoh...jd cikgu sandaran ke? ke guru tuisyen? mcm nk try jgklah...
phewwwwww

Mya said...

wawawaaaaa add m3? kagummmmnye mya. selamat ya:)

ps: sory mya lama tak berkunjung sobs...

ShahzCudin said...

x^2 + 2xy.. yeke cmni?
hahaha..tak praktis kire2 ni mmg berkarat la skill kira2..

Bulan Syurga Firdausi said...

hehehehe study3 ;)

mi.yu said...

Math mod je minat. Lagi simple nak kire. Heeeee :P

Cik Aimie, anda di-tag. Mai join :)

http://buih-bubbles.blogspot.com/2012/01/new-first-giveaway-by-ziera.html

Cikgu Ma said...

bestnya terer math...

http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/01/drama-yang-realiti.html

maszull said...

assalamualaikum mimi...nak mengajar kat mana ni wah bestnya dah jadi cikgu la...caya la ajar add math tu...:)

naim said...

salam akak

Naim kena belajaq math balik.huhu

Kaca Lensa said...

haha.. smelah kita.. kne ingt blik cmne nk wt trick dlm kalkulator.. ble stat ngajo mie?

diya said...

jawapannya = (1/2)+2y . betul takkk cikguuu? kalau salah habislahhh nak jawab esok paper calculus, main triple integral terus. heee =.='

Iffah Afeefah said...

tahniah opahku

akhirnye sahut jugak cdgn kak ngh suh jd cikgu ye

tp aja dak skola mne tu

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

love gile subjek add math ! minat sgt.. huhuhuk !