Friday, January 6, 2012

Tips kempis Peyot

Bismillahirrahmanirrahim..






kekee, tergelak-gelak la pulokk bace ni..upss! tak baik ketawakan status orang, nanti orang pulak ketawa kan status kita, (telan balik gelak tadi..hehe).

Kekadang fb ni seronok jugak buka mase tengah murung2, tengah sedih2, sebab nya macam ni lah. hehe. Dalam dok membelek2 wall sendiri, rasa riang nya hati membaca status2 sebegini. Walaupun mende ni nampak macam remeh kan, tapi sebenanye dah mempengaruhi mood keseluruhan tubuh badan.

Tengok la, boleh buat entri. Boleh hurai macam2 daripada status yang bukan2 tu.hehe. So, gunekan kemudahan teknologi dengan sebaik yang mungkin untuk kesejahteraan diri dan orang lain, bukannya nak MEMUSNAHKAN lagi ye. ;))




14 comments:

NoorAtika MohdAzali said...

ad bace kt wall member gak status ni..
mmg motivated la..huhu

Si BuDaK KaChAk said...

dah try buat dah td mcm xde function jer....hahahaha

Eera Shera said...

haha..kesian perut..lama2 nnt malu la dia dihina tiap hari

sukacuka said...

hahahahahaha...menci menci menci

Gen2Merah said...

ahahaha... menarik + kreatif

Aweyn said...

hahahhaha

Miss Wawai said...

heee.. berguna berguna!! thankS!!

aimi said...

ahahahha.. bru ingt nk cube.. jp ag dy bgurau pula =)

zareliqa afiqa said...

yang last tu..nak cuba buat mulai esok! hikhik :D

Juliet_iRa~" said...

aaahahaha mmg lawak gile..;p

Ibu Lala said...

Wah.. Tips baru...hi..salam kenal..

Iffah Afeefah said...

ape ni opah
grrr

#terasa

Munnafendy said...

hahahaha bikin malu saja itu perut! tmpar kuat2 sikit :P

Lia Irdelia said...

betul2 kamu menggunakan segala yg ada untk mencipta idea,,

bgus2. :)