Saturday, December 24, 2011

12.16am ~ being stupid mean?

Bismillahirrahmanirrahim..






Diri 1: hoitttt, ko ingat tak esok hari apa?
Diri 2: Hari minggu la wehh..
Diri 1: Udah tu tak reti2 nak tido ke..
Diri 2: Ilekkk laaah, malam masih muda la wehhh..
Diri 1: Ha bila dah bizi baru nak cari masa tidur.
Diri 2: Alaaaaa, bising ahhh ko ni..


p.s: Ingat 5 pekara sebelum 5 pekara kan? Nikmati waktu singgang MUDA dengan sepenuh  isi tanpa ada pembaziran masa sebelum menjadi TUA. Being STUPID mean, grab all single lessOns to "next step" in the future rite? Ape lagi? jommmm pi tidddoq :)

Selamat malam semua!! :))




13 comments:

Nadzirah K. said...

selamat malam :)

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://html.expresso.me/smileys

Lia Irdelia said...

Wahaahhaa,
nice..

gudnite dear,, :)

budak penjara said...

dalam nased rabbani kn de sebut..masa ibarat nyawa bagi manusia..hehe

Zul Fattah said...

that true.. jom tido

saffiya_aleesya @ echa said...

mengantuk...dah2 stop2 masa utk tido

sha my heart said...

dear, very nice entry =)

suka, suka suka =)

EpoLįƒ¦Kekunangpelangi said...

Eseseh.. macam dah terkena tempias2 ni. haha. nice. :)

ahsfantasy24 said...

Huhu,
garu kepala bila ada orang boleh
berjaga sampai pagi~


Latest Post:
Memang sudah ditakdirkan untuk sementara.

Pembunuh Tanpa Bayang said...

untunglah dapat tidur.aku sudah beberapa hari payah mahu tidur lena...

era kecik said...

:)

selamat malam :)

Munnafendy said...

dah pagi! banguuuunnnnnnnn!!!!!

Iffah Afeefah said...

Tdo awal bgn awl

Saiazuan said...

based on beberapa observation i did this several years, nak jadi someone cool, kena jadi seorang yg uncool dlu, nak jadi sorang yg smart, kena jd sorang yg unsmart dlu :D pendek, but full of motivation words.. great work my friend!!! :)