Thursday, December 22, 2011

SPontaNeoUs thursDay #12

Bismillahirrahmanirrahim..



Potrait of Jeremy Irons by ~  Sparviere

kesempurnaan tidak begitu penting dalam sesebuah gambar, yang penting apa yang ditokok tambah untuk menjadikan gambar itu sama seperti wajah asalnya..
~  (my fair princess)



p/s: aah kan..kalau tengok gambor yang menipu..cantik diluar tetapi hakikatnya...emm.. makanya dengan secara langsung tak dapat menikmati keoriginaliti sesuatu itu :))



12 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

stuju tu kembor!!

Pembunuh Tanpa Bayang said...

=) menilai luaran tidak sama seperti menilai dalaman bukan?

Suhaili Sarif said...

kak long simple orgnya
xreti nak bergaya2...gmbr pn x pndai edit.hehe

Kakzakie said...

Kalau dah tak original tak boleh dijadikan simpanan yg abadi kerana tak reality...

Jue said...

tipikal, sebilangan byk yg mnilai luaran ><~

tau pun rindu kitaorg..ingatkan dah lupa...header lawa ah!

maszull said...

assalamualaikum mimi...gambar hanya dpt dilihat pada luarannya aja tapi kita haruslah juga melihat pada dalamannya gak kan...:)

Zahirah Dzulkifli said...

kiranya tak perlu edit sesuatu yang dah wujud. baru la nampak keaslian. tak gitu? hoho

Ezad Skytech said...

kalau luaran saja yg cantik tapi dalaman tak berapa cantik..tak menarik jugak kan..

Cik Jannah said...

gambar selalu menipu. hehe

Eera Shera said...

kalo boleh nak cantik luar dan dalam ;)

Pejuang Cinta said...

stuju sangat !!!

Juliet_iRa~" said...

hee..skarang mmg edit2 ni la y mcantikkan gambar..:)