Wednesday, December 28, 2011

hiDe dan tak bape nak SEEk lah..

Bismillahirrahmanirrahim..



Once upon a timeeee..


One hour later..





3 hour later..



5 hour later..



10 hours later..





and then..finally, tomorrow..





Bertuah dan bersyukur sangat mendiami ruang-ruang, corong-corong yang masih memberi ruang privasi untuk diri. Tak perlu nak main "hide and seek" walau pun kekadang tu ade la jugak main sorok2 kan..hehe.. Tapi sapa yang sorok biskut yang tak macam ghope biskut kat atas ni dan tetibe ade balikkkk..errrrrrr...

Sedarilah, begitu banyak "alhamdulillah" yang tidak terkira disekeliling tubuh ini.. :))


7 comments:

naim said...

Berapa ramai yg mengucapkan alhamduillah..

mas saari said...

alhamdulillah, syukur!

eva said...

hide n seek fb ker ni? haha.. *blur

Iffah Afeefah said...

knp kak ngh blur je tgk gambo2 hehe

mr.ninja ^___^ said...

chipmores
kejap ade,kejap xde..=p

Lia Irdelia said...

rajin yer melukis dear..

=)

p/s = Alhamdulillah utk segala kurniaanNya..

nuyui a.k.a miss YUI said...

kretip ni..

comel3..

alhmdulillah~