Friday, December 30, 2011

12.45am ~ let start from now

Bismillahirrahmanirrahim..





Diri1: weh, sekarang dah nak pukul 1 ni..
Diri 2: laaa.. hang kalot apo aih..
Diri1: yela, kena la tidoooooq
Diri 2: Pe la hang ni.. tak macholah.. 
Diri1: Dah tu takkan nak tunggu subuh baru nak tidoq?
Diri 2: xkrj27493^^&((00)...



p.s: Begitu banyak masa kah kita semua ni? Sangat banyak! 24 jam : 1440 minit : 86400 saat kan.. Asenya begitu banyak waktu itu untuk kita space kan cukup2 untuk melakukan the perfect thing kan? InsyaAllah.. :))

sommm tiddooooq, selamat malam semua! :))



9 comments:

syakey said...

masalah untuk menghargai waktu. T__T

gunakanlah waktu sebaiknya!!
eh,ada kaitan tk? hihi

slmat malam mimito :D

zareliqa afiqa said...

Jom tido~ tapi mimpi blogwalking.teheee :D

Faarihin said...

betul lah..

banyak masa terbuang begitu aje..

insaf sekejap..



*sekejap aje lah.. [-__-!]

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

err slamat mlm.. huhu

Cik Jannah said...

betul. hargailah waktu

Maii said...

Have a nice dream !

Newupdate: http://stuartaccount.blogspot.com/2011/12/jumaat-terakhir-2011.html

nuyui a.k.a miss YUI said...

bgun kembor..dh pg ni..

Iffah Afeefah said...

perfect time to see my love=)

AININ SURAYA said...

waktu memang banyak tapi kita je yang tak pandai nak hargai waktu yang ade

beli jam beribu riban , tapi tak guna kalau tak tahu nak hargai waktu =))