Thursday, July 7, 2011

eVeryday i sHuffeling!

Bismillahirrahmanirrahim..


everyday i shuffeling~ tingtingtinglalalalatingtingting~ hahaa, dah macam radio bergerak.. Orang nak shuffle, saya pon nak shuffle gak.Mane boleh, nak gak shuffle, heee, walau pun tak reti kan..kikiki..

Nak tawu ape yang bershuffle baeeek punya, hihihi, kompem pas ni naaaaaaak lagi..hihi :


taraaaaa!



ha..ni bile kite dok atas ni kompem dalam perot ase nak bershuffle2 jugak !




ha...x cukup yang petame tadi...cube la bershuffle yang ni plak..kaki tu dok tergapai-gapai shuffle dengan sendiri nya..heee ~




pehhhh, nila raja shuffle antara sume, anak tekak, tangan, kaki, badan, sumelah shuffle, tudung, anak tudung, gigi pon ikot shuffle sekali..hihihi ~


heeee, tu la sume bentuk-bentuk shuffle yang sangat la menarik untuk kite cube ~ aiyooo, x tahulah, nape sejak due menjak ni, rindu beno kat deme nih, huuuu, one step need one effort ! bukan senang nak jadi senang tapi alhamdulillah, terasa usaha selama ni berbaloi, sebabnya

sudah sampai tempat-tempat shuffle nih ~ heee


venue sume tempat shuffle nih : Seoul, Korea

^______-^



7 comments:

mancai said...

salam singgah.. wah terasa gayatnya..

khansyaa' al khairiyah mohd ujang said...

ngeee. rasa mcm nak je bershuffle ni ^^

aimie amalina said...

@mancai : heeee...x cukup gayat nih..kiki =p



@khansyaa' al khairiyah mohd ujang: heee...dah terasa kan..jom shuffle..haha =)

FasiHaH SupiaN said...

korea??huwaa bila nak smpi sane nih..hehehehe


jom kak aimi!

aimie amalina said...

@fasihah: jom seha! akak nk g skli lagi..hiii =)

Kaca Lensa said...

xdpt merasa naik yg no 3 tu.. huhu.. nk g lg.. xpuas men.. =(

aimie amalina said...

@kaca lensa:

heee~ akak, jom g lagi!