Wednesday, July 6, 2011

HTGYE

Bismillahirrahmanirrahim...




hee, teringat kene paksa ambil bende alah ni..huuu...si HTGYE..Kalo tak ambil, tak boleh grade...ayooo, ugutan ke ape tu, hohoho..Tepaksa la amik kan.. iaitu: HOW TO GET YOURSELF EMPLOYED. Huuu..kursus selama 2 hari itu. Walaubagaimanapun, ada untungnya jugak~ ntah ape nasib baek, dapat The Best Job Seeker, kikiki...cam lawok tetibe name tertampal kat luo pejabat FKE. Papepun, alhamdulillah ~



sumber: google


Permudahkan la urusan yang bakal kami lalui ini Ya Allah, moga, rezeki-Mu, sentiasa melimpahi di muka bumi ini.

Walau lambat lagi, dupdap jantung ni, heee, moge2 ade rezeki saya di sini =) 
InsyaAllah. 
*heeee,bukan x sabar nak g exam, x sabar nak balik hometown,kiki*


okeh! si JUndai timeeee!






Don't grieve. Anything you lose comes round in another form.~ Jalaludin Rumi

4 comments:

Kaca Lensa said...

haha.. ime memg the besh seekers.. wlw dr segi apapon.. huhu... =)

NA said...

Wah ambil kursus. Semoga semua berjalan lancar. Nanti kongsi-kongsi tips yang dapat di blog tau :)

FasiHaH SupiaN said...

hahahaha sleep hard??? kak,, ape benda kod2 kat kotak komen ni??hehe

aimie amalina said...

@kaca lensa: kikiki..yekeeee tu?maceh2...hahaha..akak kayu, jgn bodek! =p


@NA:heeee..dah pegi kursus nye..sem lpas lagi..hihi..ni nk kene wat bende lain plak..hehe..


@fasihah: erk?hahaha..tu sume keje owg mamai..hahaha =p