Tuesday, July 5, 2011

ngEdaTe jaM 12.00pm

Bismillahirrahmanirrahim...


heee....sudah menjadi amalan saya sejak sebulan yang lalu mengatur rutin harian, heee, iaitu mengatur intisari rancangan yang menarik dalam pale ni..heee.*sementara boleh dok tengok tv ni kan..kiki*
so, tepat jam 1200pm nanti nak menghadiri date yang petame, kikiki :





tadaaaaa!


walau pun cite ni dah kurun zaman bile, saya selaku peminat cite-cite korea yang kurang la fanatik sikit, baru nak tengok,heeee, jamu mata jap kan.

jom ber COFFEE PRINCE

19 comments:

ayanuts said...

wwoooww cerita coffe prince sgt best :)

GaRy™ said...

hahaha... awek gary pun layan+obses citer ni.... hahaha... best ke?..

aimie amalina said...

@ayanuts: heee..bes2! kelako..hahaha..


@gary: hahaha..yeke?obses plak tu kan..maybe sebb pelakon ye tu ensem+kiut kot..hahaha...oklah..not bad..=)

Bui Idzra Ryn said...

bui sekarang layan new tales of gisaeng..best jugak..^_^

niena shopping2u said...

:)

cik najihah said...

thanks dear..
follow sini juge :)

Sunah Sakura said...

suke gak tengok coffee prince ni dulu..hehehe..

cik pip said...

best ke?huhu..dh fllw..line internet lbt mcm nak gigit telan...hahaha :p

aimie amalina said...

@bui : heee..yeke..tb bape tu?ke donlod?heheh

@niena : hee..:) jugak..


@ cik najihah : heee..cecame =)

aimie amalina said...

@sunah sakura: heee...kite bwu tekedek2 nk tgk..hihi =)


@cik pip : hehehe..bole la cik pip..ni kite tgk kat NTV7 ha..kalo tenet gamaknye tenet tgk saye..hihi..

syarifahsidrus said...

baru khatam cite ni jugak.haha

aimie amalina said...

@syarifahidrus: heee..ni bwu nk mule..tap dh separoh la..kiki

zareliqa afiqa said...

shukew sngat2 cite nih...ehee :D

aimie amalina said...
This comment has been removed by the author.
aimie amalina said...

@zareliqa afiqa : heee..bes kan =)

EYFAalias said...

Umah eyfa xde astro yang cerita korea tu :(( sedih! ramai yang cakap ada cerita best. hmm. cerita ni kat astro jugak ke?

aimie amalina said...

@ EYFAalias : eh eyfa..heee..cite ni kat NTV7 jek...hiii..kite pon x de asto yg korea tu..hee...ari isnin-jumaat, pukol 12pm ha..hee..bole la tgk =)

noona said...

aiyyyyoooo same lol noona baru nak mule lol hehehehehehehe cumelnyew heroin citerrr nihhhhhh
namonamo namo chua

aimie amalina said...

@noona : heeee..camee! cute kan..cm nak mkn..hahaha..