Sunday, July 10, 2011

stAr Jump 100x

BIsmillahirrahmanirrahim...


heeee~ ni nak senyum lebooooo+lompat bintang bebanyak sampai 100x pon x pe,kiki jek malam ni, heee, Alhamdulillah..kiki...Nak taw nape...hihi..sebab nye:

.
.

.
.
.
.
.
Taraaaa!




heeee, blog saya yang masih baru, masih tekedek-kedek adalh blog pilihan malam ini~ wah, terharu sangat, dari blogger otai kite, iaitu Encek Ben, haaa, kome sume, sile la jengah2 blog die,, alaaaa..kome mesti dah kenal die punye kan, owang hebaaaak ni, heee, saya suke baca blog abg ben sebab ringkas+ada moral, heeee:



haaa, nila orang nye, sile klik sini utk ke blog die eyh => SILA KLIK SAYE! +_+



heeee, conoknye..kikiki~ papepun, sangat memerlukan kritikan2 abg ben dan kome2 dalam dunia blog ni!
okeh! ni semangat nak menjadi blogger tegar ni..heee!

Camat berblog!


11 comments:

Alin Hassan said...

Awww! tahniah! :D femes la malam ni..hihihi..

hira said...

tahniah! :D

aimie amalina said...

@alin hassan:
hee~ maceh2..hihi...jadi pemes jap eyh..hihi


@hira:
maceh hiraa =)

Niena Pengembara Ilahi said...

hehehe dia mmg suka wt keja2 camtu..tahniah... dah, gi tido yer
hehe

Arif Aiman said...

waaaa... haha.. femes kau eh~

saiazuan said...

dari blog ben :D

http://eleventx.blogspot.com/2010/12/after-tea-with-robot-habis-bateri.html

aimie amalina said...

@ saiazuan :

hee, ye, maceh2 =)



@ Arif Aiman :

hahaha, pemes satu mlm,hihi..maceh2 =)

Cik Sara said...

Wah..hit lah blog dia malam ni.. Tahniah!.. Dah lama tak jenguk Enchek Ben..Hahaha

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

wahhh.. tahniah2... hee~

Che Sayzzuwan said...

Hai u jom join my contest..=)

http://duniadalamjaket.blogspot.com/2011/07/limited-edition-10-contest-senyuman.html

aimie amalina said...

@ Cik Sara :

hee..akak air! maceh2 =)



@Izzat Nazmi Saiful Bahri :
heeee..maceh2 =)



@Che Sayzzuwan :

heee..nnti sy jengah =)