Thursday, July 14, 2011

the eNd of daY

Bismillahirrahmanirrahim...

Betoolla kate org tu, hari kalo dinikmati dengan sepenuhnya, sat jek nak abis..macam makan eskem..x dan nak kelip, tengok dah tinggal kon je~ huuuu..Beberapa minit lagi~ berakhir la lawatan khas saya ke johor ni selama boleh kate sehari lebih kot..touch down semalam pukol 630..bas malam ni ke perak pukol 1045pm pulak~ huu..maka 24 jam lebih la saya berada di bumi UTM, sekudai..

sepanjang hari ini, menghabiskan seharian bersama-sama kawan yang masih tabah dok koje, dan sangat cintakan UTM nih..heee...sementara deme ade kelas Micro-C tadi~, saya dok berbelog la..heee..sampai 630 tadi...pun kuo la dengan deme~ semestinye nasi ayam penyet la..heee...dengan deme2 nih, sara, akak kayu, intan, ili, ana,dila dan saye la..~ heee..pas tu jenjalan la jap kat JJ tu..(huuu..nnti x dpat tgk JJ dah sebb kat sabah x de JJ....hahaha..kat sabah pon x de nasi ayam penyet..hahahah)...

huuu..sedeh pulak asenye, jap je jumpe..x dan bape jam dengan deme nih~ saya dah nak balik, sebab nye..

tanggungjawab yg lebih beso memerlukan saya~

sabtu nih, 16 julai 2011

huuuu..
huuu
,,,
.,....
.
.
.
.
.
.
.

saya akan amik...


exam PTD!!!

waaa...cam mane la bole sangkot..huuu..xpe la..bak kate mak..g jela..mane tawu rezeki kat situ kan..

huuu..
doakan saya eyh!

huu..
doakan saya sampai kuala kangsor dengan selamat nye gak eh..

heee...

line kat kampung baeekk sangat..huu..

nnti dah balik sabah saya update balik ehh

huuu..rindu kome sume!

tatataa..

=.<


p/s: kenkawan ku di utm, terutama kakak air dan kakak kayu..heee...rindu taw!
T__________________________T




11 comments:

missH strAw-BerrY said...

insyaallah...sye doakan lily berjaya dengan cemerlang exam tue,lily exam kt ner yea??jgn lupe selak2 buku malaysia kiter..hihi,de member exam kt Jb gak...ari sabtu nie,kalut dye beli buku tue..katenyer bergune..hihi

FasiHaH SupiaN said...

PTD???whoaa.....moga dipermudahkan ye kak aimi!

Bigdaddyz said...

insyaallah boleh tu...:)

GaRy™ said...

okeh, 1st, tabek sebab aimie student UTM... 2nd, PTD???!!!!! gud luck okeh??... bukan senang nak dapat tuh... try your best!!!

Pemuda Harapan said...

gudluck!

Cik Sara said...

will always miss you adik kayu!...
Walaupun kita tak sempat nak chit chat banyak sangat, but i really love u and miss you a lot~

Sunah Sakura said...

laaaaaaaaaaaa...tak sempat jumpa punnn!

all the best ye aimie!

Подтверждаю said...

as salam..
selamat tiba disana ;)
hehe. PTD..susah tu nak lepas.
tapi kalau dapat, tahu tak kesukaran kerjanya?

mak, jadi la seperti sepupu pakcik. sibuk yang amat =p

aimie ada masalah nak buat entri? takde internet> nak jimat quota broadband?
ni ada..

Tutorial Dari Pakcik Untuk Buat entri Offline Tanpa Internet.

by : fadzli-rt.blogspot.com

Shuk_ArChie said...

Goat luck! silap3! good luck!

Kaca Lensa said...

@CIK SARA: uit, ang mane leh "love u" kt adk kayu, da berpunya tu... hahaha.. =P
@adk kayu:berfikir dgn lancar x mse jwb tu mie? hehe...

aimie amalina said...

@missH strAw-BerrY :

hee...tanx cek stroberi! heee..exam kat epoh ha..huuu~ soklan nye sgt PTD la.kiki =)



@FasiHaH SupiaN:
hahaha,lawok jek seha..hee...insyaAlla..tanx seha!



@Bigdaddyz:
heee~x taw la cek..heee..maceh!



@Cik Sara:
huuu..tula..x dan sembg lelame dgn akak air..huuu..luv u to...dah mis2 dah =)



@Sunah Sakura:
heee~ tula..lagpon mest akak bz kan..kiki...tanx akak sunah!



@Подтверждаю:
heee..maceh pakcik! ajen pakcik nih..hihi...sy dah jengah dah web pakcik!



@GaRy™ :
heee..cm ne gary?dpt msuk UTM x?heee..tula.kiki..tanx taw =)



@Pemuda Harapan:
heee..tanx =)


@Shuk_ArChie:
heee..macehh! =)